Paula rekent af met de onzuivere huid & puistjes!

image002Paula’s Choice Europe lanceert dit najaar met de CLEAR- lijn en het eerste product van de nieuwe RESIST- lijn maar liefst vier nieuwe producten! Deze sluiten stuk voor stuk perfect aan op veel voorkomende huidproblemen. De 3 producten uit de CLEAR- lijn van Paula’s Choice bieden een doeltreffende oplossing voor vrouwen en mannen van alle leeftijden, die kampen met een onzuivere huid met puistjes. De nieuwe RESIST Barrier Repair Moisturizer is speciaal door Paula Begoun ontwikkeld voor iedereen die een droge huid heeft en verouderingsverschijnselen effectief tegen wil gaan.

De productlijn van Paula’s Choice wordt gekenmerkt door hoogwaardige formules die rijk zijn aan krachtige anti-oxidanten, exfoliërende producten met een effectieve pH-waarde, verzachtende, kalmerende en intensief vochtregulerende producten alsmede diverse zonneproducten. De succesvolle nieuwe producten van de CLEAR- lijn en de RESIST- lijn, die kort geleden in Amerika gelanceerd zijn, zijn vanaf dit najaar ook in Europa verkrijgbaar via de webwinkel van www.paulaschoice.nl!

 NIEUW: Paula’s Choice CLEAR, voor de onzuivere huid met puistjes . De nieuwe CLEAR- lijn van Paula’s Choice is een unieke en effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die, ongeacht leeftijd, last heeft van een onzuivere huid met puistjes. De CLEAR- producten maken korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. Dat maakt deze lijn uniek, want veel producten voor een onzuivere huid bevatten ingrediënten die de huid vaak flink kunnen irriteren of te sterk uitdrogen. Ook bevatten veel van dit soort producten parfums of kleurstoffen die de huid onnodig negatief kunnen prikkelen. De CLEAR- producten zijn, net als alle producten van Paula’s Choice, volledig vrij van parfum, kleurstoffen of andere irriterende stoffen en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Diep reinigende Cleanser en twee effectieve Toners voor een genadeloze aanpak van onzuiverheden!

Naast een CLEAR- Cleanser zijn ook twee absolute sterproducten van deze lijn, te weten CLEAR- Toners met 2% salicylzuur (BHA),  vanaf 1 november 2009 op de Europese markt verkrijgbaar! De CLEAR- lijn van Paula’s Choice die in Europa verkrijgbaar is, bestaat uit de volgende producten:

 

  • Clear Normalizing Cleanser – Pore Clarifying Gel
  • Clear Targeted Blemish Relief Toner – 2% Salicylic Acid
  • Clear Extra Strength Targeted Blemish Relief Toner – 2% Salicylic Acid

 

Deze drie producten hebben een diep reinigende, huidzuiverende en exfoliërende werking (in het geval van de Toners) en kunnen mee-eters en verstopte poriën voorkomen. Bovendien heeft het salicylzuur in de twee CLEAR- Toners van Paula’s Choice ontstekingsremmende (kalmerende) en antibacteriële eigenschappen. Deze effectieve combinatie van een reiniging met de CLEAR- Cleanser en één van de CLEAR- Toners, maakt de CLEAR Line van Paula’s Choice uitzonderlijk geschikt in de doeltreffende strijd tegen puistjes en andere huidonzuiverheden!

 NIEUW: Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Moisturizer

 Compleet nieuw in Amerika is de RESIST- lijn van Paula’s Choice. Deze lijn brengt de beste hermodellerende ingrediënten voor de huid samen in een compleet systeem. Van de actieve ingrediënten van de RESIST- lijn is aangetoond, dat deze een zichtbaar verschil maken in de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, de teint en de stevigheid van de huid. De nieuwe RESIST Barrier Repair Moisturizer wordt in Europa in december 2009 gelanceerd. Dit product bevat een uniek complex van hoogwaardige ingrediënten, waarvan bewezen is dat deze de huid kunnen hermodelleren door nieuw collageen aan te maken én te behouden, de huid te verstevigen en haar te beschermen tegen vochtverlies. Iedereen die verouderingsverschijnselen tegen wil gaan en kampt met een droge huid zal gegarandeerd veel baat hebben bij de nieuwe RESIST Barrier Repair Moisturizer van Paula’s Choice. Dit product is ook uitermate geschikt voor gebruik rondom de ogen. De hygiënische, luchtdichte verpakking behoudt de effectiviteit van de ingrediënten voor de gebruiksduur van het product. Zoals alle Paula’s Choice- producten bevat ook de RESIST Barrier Repair Moisturizer geen kunstmatige kleur- of geurstoffen en is het product dierproefvrij. Dit product is sinds kort in Amerika verkrijgbaar en daar nu al een groot succes!

Distributie, verkoopprijzen en meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice CLEAR Cleanser                                                                                  € 12.50/177 ml
  • Paula’s Choice CLEAR Targeted Blemish Relief Toner                                      € 19.95/118 ml
  • Paula’s Choice CLEAR Extra Strength Targeted Blemish Relief Toner       € 19.95/118 ml
  • Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Moisturizer                                             € 23,95/  50 ml

 De producten van de CLEAR- lijn van Paula’s Choice zijn nu al verkrijgbaar en de RESIST Barrier Repair Moisturzier is vanaf december 2009 verkrijgbaar via de webwinkel van www.paulaschoice.nl

Lees ook:Hermodelleer je huid
Lees ook:Puistjes, no way!
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>