Wonderstick elimineert pukkels!

art_large_494630Nivea verklaart de oorlog aan puistjes. Nieuw in het assortiment is de SOS-stick en een ‘Bye bye spot’-nachtcrème. Beide producten maken deel uit van het gamma Nivea Young, en zijn speciaal ontwikkeld voor jonge huidjes die door hormonen gepest worden. Maar je kunt hem na je 30ste ook gebruiken, want ook dan wil je huid nog wel eens gek gaan doen als gevolg van een verstoorde hormoonhuishouding!De wonderstick bevat een crème met salicylzuur, wat zowel bacteriën, ontstekingen als talg aanpakt, en hamamelis dat verzacht en verfrist. De stick behandelt puistjes plaatselijk, wat wil zeggen dat je deze enkel gebruikt op het puistje zelf, dat prompt uitdroogt en verdwijnt. De stick lijkt op een balpen, en kan dan ook overal ongemerkt mee naartoe.

De nachtcrème dient om puistjes en onzuiverheden preventief aan te pakken. Dit product bevat seboreductin, dat de talgproductie vermindert en pro-vitamine B5, wat de huid jong houdt en kalmeert.

6,49 euro (stick) en 5,99 (nachtcrème). Meer info op www.nivea.nl

Lees ook:Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !
Lees ook:Is je huid onrustig? Probeer dermalotion!
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Dag puistjes
Lees ook:Cameron Diaz heeft geregeld pukkels, deze tips helpen jou je gezicht te zuiveren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>