Cameron Diaz heeft geregeld pukkels, deze tips helpen jou je gezicht te zuiveren

Cameron-DiazWakker worden met een pukkel(tje) op je snavel kan je dag enorm verpesten. Maar niet alleen wij stervelingen, ook bekende personen hebben hier last van. Cameron Diaz staat bekend om haar probleemhuid. Om jou tegemoet te komen, heb ik hieronder een aantal tips die je kunnen helpen je pukkeltjes te voorkomen of als ze er al zijn, spoedig, te laten verdwijnen. Als jezelf nog goede tips hebt, hoor ik die ook graag. Dank je.

    1. Was je handen met zeep. De grootste bron van bacteriën zijn je handen en ongemerkt zit je daarmee vaak aan je gezicht.

    2. Drink karnemelk, want karnemelk zuivert je bloed.

    3. Probeer een tijdje geen chocolade, koffie en varkensvlees te consumeren. Het is niet bewezen, maar de praktijk wijst uit dat veel mensen pukkels krijgen door deze voedingsmiddelen.

    4. Smeer voor het slapen gaan een beetje zinkzalf op de pukkel en de volgende dag is deze uitgedroogd.

    5. Zonlicht heeft een gunstig effect op acne. Het ultraviolette licht dat van de zonnestraling afkomstig is, zorgt er namelijk voor dat de uitvoergangen van de talgklieren beter open blijven. Verder maakt het de talg wat dunner, waardoor deze minder stagneert in het follikelkanaal, en werkt het bacterieremmend.

    6. Het is belangrijk om je huid schoon/bacterievrij te houden. Maak met een klein beetje alcohol van de apotheek de geïrriteerde huid van je gezicht schoon.

    7. Begin met het slikken van biergist tabletten, deze werken bloedzuiverend. Ze helpen trouwens ook bij wratjes.

    8. Zodra je een puistje op ziet komen doe je er een druppel echinaforce op, liefst een paar keer per dag. In laten drogen en het puistje komt niet eens meer op.

    9. Tea-tree olie helpt ook erg goed tegen puistjes. Je gezicht eerst goed reinigen en dan de olie op je puistje doen.

    Heb je vragen over beauty of zelf een leuke tip? Mail me: [email protected]

    Lees ook:Wat te doen bij een puistje
    Lees ook:Kredietcrisis wenkbrauwgel
    Lees ook:Relax je benen met Clarins!
    Lees ook:Top trea
    Lees ook:Slaap schoon!

    Geen reacties // Reageer

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Naam

    Website

    Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>