Dag puistjes

Je hoeft niet eens puber te zijn om last van puistjes te hebben. Zelfs volwassen vrouwen en mannen hebben weleens last van pukkeltjes. Dermalotion is daarom niet alleen voor pubers, maar ook prima geschikt voor 18+ ers met een probleemhuidje. Dermalotion bevat onder andere camille, calendula, zwavel en toverhazelaar. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid wordt gezuiverd.

Zwavel reguleert de stofwisseling van je huid en is net als kamille zuiverend. Kamille is daarnaast, evenals calendula, verzachtend voor je huid. Daarnaast heeft calendula een huidondersteunende invloed wat ervoor zorgt dat littekens kunnen worden voorkomen. Hamamelis trekt de verwijde poriën samen, waardoor je minder kans hebt op mee-eters. De lotion is makkelijk in gebruik. Je brengt hem ‘s morgens met een watje aan op de puistjes en mee-eters en laat het inwerken. Deze behandeling herhaal je ‘s avonds. Ik vind hem erg fijn, want deze lotion is in tegenstelling tot andere anti-puistjes-middelen niet agressief.

Adviesprijs: € 8,95

Lees ook:Is je huid onrustig? Probeer dermalotion!
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?
Lees ook:Tachtig procent van de jongeren walgt van puistjes…
Lees ook:Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !
Lees ook:Nieuw: ClearSkin met Manuka en Wilgenextract

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dag puistjes

  1. Mee eters

    Hoi,

    Beetje een late reactie maar is dit product nog steeds op de markt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>