Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !

MF073Een onzuivere huid met puistjes komt helaas ook na de puberteit nog voor! Met de My Solution Adult Anti-Blemish Kit van md formulations kun je je onzuivere huid genadeloos aanpakken. De uitgekiende combinatie van de 5 producten in deze kit zorgen ervoor dat de huid weer zuiver, gezond en vooral gaaf voor de dag komt. De kit is bedoeld voor: personen die ouder dan 25 jaar zijn en regelmatig puistjes en vergrote poriën hebben, voor personen die vroegere acne littekens willen verzachten, voor personen met een vette of gecombineerde huid. Klinische tests laten een reductie van 56% zien in de verschijning van puistjes en een reductie van 44% in de verschijning van mee-eters en gerstekorrels.

Bovendien waren fijne lijntjes en rimpels met 32% gereduceerd en was de elasticiteit van de huid met 48% verbeterd! De kit bevat de 5 volgende producten: Facial Cleanser – een licht schuimende reiniging, Continuous Renewal Serum – een serum die de huidstructuur verzacht en verfijnt, Vit-A-Plus Clearing Complex – een complex dat de puistjes aanpakt, Moisture Defense Antioxidant Lotion – een intensieve moisturizer en een Total Protector SPF 30 – een UV bescherming.

Adviesprijs : € 80,00

More info: www.mdformulations.nl

Lees ook:Doei onzuivere huid! Priori® helpt je er van af
Lees ook:Help je huid rimpelvrij te overwinteren
Lees ook:Paula rekent af met de onzuivere huid & puistjes!
Lees ook:Bekroonde gezichtsreiniger
Lees ook:Detox must-haves voor je face

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Zeker te veel van die Ariel reclames gekeken?

      /   Reply  / 
  2. Jean Martin

    Een onzuivere huid kan inderdaad voor problemen zorgen. Zelfs bij een zeer goede hygiëne gebeurt het wel eens dat er zeepresten blijven hangen of men heeft de werkdag in een vervuilende werkplaats doorgebracht, enz.
    Ik denk dat we allemaal wel oorzaken kunnen bedenken die niet echt goed zijn voor de huid.

    Een goede reiniging is dus inderdaad van belang en voedende producten kunnen effectief de huid helpen.

    Maar vooraleer die producten goed effect kunnen hebben dient de huid eerst echt rein te zijn.
    Dit kan beter bereikt worden met een gezichtssauna.
    Reiniging en hydratatie van het gezicht.

    Zulk een toestel werkt door verstuiving van stoomdruppeltjes die wel 8000 keer kleiner zijn dan normaal water. De ionische stoom wordt goed verspreid in de lagen van de opperhuid, penetreert de poriën tot de hoornlaag en reactiveert de herstellende functies van alle types huid. Het maakt hierbij niet uit of je vrouw, man, jong of ouder bent. Iedereen kan een zuivere huid best waarderen.

    Een echt diepe reiniging. Wanneer je daarna uw relativerende cremes gebruikt, zal hun werking veel dieper en beter zijn.

    Op http://www.verzorgpunt.nl kan je een zeer goede gezichtssauna vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>