Love on top in een blikje

image008Verras je geliefde op Valentijnsdag met een klein blauw blikje boordevol pure liefde. Als ode aan de liefde is het vertrouwde blauwe NIVEA Crème blik versierd met hartjesmotieven. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de blikken worden in een gelimiteerde oplage uitgebracht.

 

Het is de hartenwens van NIVEA om de romantiek een handje te helpen. Daarom brengt NIVEA voor Valentijnsdag drie limited edition NIVEA Crèmes uit: ‘Flakes of Love’, ‘Love on top’ en ‘Heart mates’. Deze speciale uitvoeringen van de sneeuwwitte crème in het karakteristiek blauwe blik zijn versierd met kleine crèmehartjes, als symbool voor de liefde en dierbare herinneringen.

 

Een blik vol herinneringen

Voor velen is het ronde, blauwe NIVEA-blik eigenlijk al een symbool van liefde en genegenheid, omdat het bij mensen over de hele wereld dierbare herinneringen oproept. De iconische crème bestaat al meer dan honderd jaar en heeft voor veel mensen een speciale betekenis. Dankzij de heerlijke leliegeur en de unieke vochtinbrengende werking heeft NIVEA Crème een cultstatus gekregen en is het al generaties lang een geliefde en betrouwbare metgezel in ontelbare badkamers over de hele wereld. Elk jaar worden 1,5 miljoen exemplaren van de klassieke crème verkocht, die dan ook met recht een icoon kan worden genoemd.

 

Op de meest romantische dag van dit jaar, 14 februari 2014, krijg je de kans om nieuwe, hartverwarmende herinneringen tot leven te wekken door iemand die je dierbaar is te verrassen met een limited edition ’Flakes of Love’, ‘Love on top’ of ‘Heart mates’ crème van NIVEA.

 

Dus: share your love! Maar zorg dat je op tijd bent, want de speciale, hartveroverende blikken zijn alleen in de winkel en in een beperkt aantal verkrijgbaar.

 

De legende van Valentijn
Het verhaal over Valentijnsdag gaat helemaal terug tot 14 februari van het jaar 269 na Christus. Voor Valentijn zelf, een Romeinse priester uit Ternia, was het allesbehalve een romantische dag. Hij werd op die dag namelijk onthoofd, als straf voor het feit dat hij jonge soldaten en hun geliefden getrouwd had en dat terwijl het in die tijd voor soldaten verboden was om te trouwen. Na de executie werd Valentijn een martelaar, en in 496 werd hij door Paus Gelasius heilig verklaard. Tegenwoordig is de sterfdag van Valentijn de kans voor geliefden om elkaar in alle vrijheid hun liefde te tonen, vaak door middel van kleine romantische cadeautjes, kaarten en bloemen.

 

Prijs en beschikbaarheid:

NIVEA Crème limited edition ’Flakes of Love’, ‘Love on top’ en ‘Heart mates’

€ 1,69 voor 75 ml

€ 2,84 voor 150 ml

€ 4,36 voor 250 ml

Lees ook:Nivea zet Moeders in het zonnetje
Lees ook:Limited edition blikken Nivea crème met persoonlijke fotomomenten
Lees ook:Het nostalgische Niveablik
Lees ook:Musthaves: Nivea Limited Editions
Lees ook:De beste Valentijn cadeautips voor hem en haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>