De beste Valentijn cadeautips voor hem en haar

Nog anderhalve week en dan is het weer zover: Valentijnsdag. De meeste mensen vinden het maar een commercieel gedoe, maar ik denk dat iedereen toch wel stiekem verrast wil worden door zijn grote liefde. Dan komt natuurlijk het punt: Wat moet ik geven!? Zoveel keus en het liefst wil je een beetje origineel zijn. Een bos rode rozen met een teddybeer kan eigenlijk echt niet meer. Vrouwen worden op Valentijn liever verwend dan mannen en tóch zijn het meestal de vrouwen die op zo een dag initiatief tonen.
Daarom voor jullie speciaal samengesteld: Mijn top 4 beste Valentijn cadeautips voor hem én haar. En allemaal gemakkelijk te bestellen via internet!

Hotelovernachting

hotel overnachtingStipt op nummer één de hotelovernachting. Valentijnsdag valt dit jaar op een vrijdag en daardoor ideaal te combineren met een romantisch weekendje weg! Hotels zijn hier zich natuurlijk bewust van en gooien met gigantisch veel aanbiedingen. Genoeg keus dus uit verschillende hotels en steden. Kies bijvoorbeeld voor een romantische stedentrip naar Maastricht of kies voor rustig uitwaaien aan zee. De meeste hotels beschikken tijdens Valentijn over speciale Valentijn arrangementen. Een champagne ontbijt met rozenblaadjes mag eigenlijk niet ontbreken.

Romantisch diner voor twee

hartje in zandOp nummer twee het romantische dinertje. Zo duur of goedkoop te maken als je zelf wilt en dankzij de speciale Valentijnacties op Groupon kan je uitgebreide Valentijnsdinertjes goedkoop van te voren boeken . De acties zijn op jouw omgeving afgesteld, zodat je voornamelijk de aanbiedingen van restaurantjes uit jouw buurt ziet.

Spannend en sexy

bij lingerie deelBij een hotelboeking (of gewoon thuis) hoort natuurlijk ook de romantische Valentijnsnacht! Verras je vriendin met een sexy lingeriesetje of koop het als vrouw voor jezelf om je partner te verrassen. Het ideale aan online shoppen is dat je als man nu niet de lingeriewinkels in hoeft, zorg alleen wel dat je van te voren de goede maat weet!

Heel erg cliché: de bos bloemen

bos rozenGeen geld of zin om Valentijnsdag erg uitgebreid te vieren? Een bos bloemen met een zelf geschreven kaart hoort toch echt thuis in mijn top 4. Niets is romantischer dan je gevoelens opschrijven en geven aan je vriend of vriendin. Al die technologie van tegenwoordig haalt het niet bij de ouderwetste handgeschreven kaart.

Naast mijn favoriete top 4, zijn er natuurlijk nog tientallen cadeautips op te noemen. Sieraden, chocolade of een flesje wijn kan natuurlijk altijd. Een totaal overzicht van bijvoorbeeld alle Valentijnaanbiedingen van vind je bij Groupon.

Veel plezier vrijdag 14 februari!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De beste Valentijn cadeautips voor hem en haar

  1. Mariëlle

    Ja, ik vind een weekendje weg geven als cadeau ook altijd erg leuk! Zeker als je met z’n tweeën gaat wordt het heel romantisch.

      /   Reply  / 
  2. Clara

    Een weekendje wegblijft altijd leuk! Mijn man heeft mij afgelopen weekend mee genomen naar een wellness hotel. Heerlijk!

      /   Reply  / 
  3. Tessa

    Een weekendje weg is idd erg leuk om te krijgen of geven, echt een leuk cadeau waar iedereen blij van word :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>