Het nostalgische Niveablik

image003Te leuk dit nieuws, want wie is er niet opgegroeid met het nostalgische blauwe Niveablik? Speciaal voor Moederdag brengt NIVEA dit jaar verschillende limited editions uit van het bekende Blauwe Blik. Het NIVEA Crème Blik wordt al meer dan honderd jaar verkocht en is inmiddels uitgegroeid tot een icoon. Jaarlijks gaan er zo’n 1,5 miljoen blikjes over de toonbank. Het product heeft haar succes te danken aan de sterke formule. Door de toevoeging van Panthenol en het huidverwante Eucerit heeft het product een intensief verzorgende en helende werking. De milde verzorging maakt het product geschikt voor ieder huidtype wat behoefte heeft aan een rijke verzorging. De NIVEA Moederdagblikken zijn versierd met verschillende hartjesmotieven. Dit maakt de blikken het perfecte cadeau om moeders duidelijk te maken hoe speciaal ze voor je zijn.

 

De NIVEA Moederdagblikken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten voor een consumentenadviesprijs van € 2,84 voor 150ml.

Lees ook:Nivea zet Moeders in het zonnetje
Lees ook:‘Nivea crème werkt beter dan peperdure crème’
Lees ook:BB Cream +
Lees ook:NIVEA bestaat 100 jaar en viert feest!
Lees ook:Limited edition blikken Nivea crème met persoonlijke fotomomenten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>