XpresSpa Schiphol heeft een eigen spa

Sinds deze week kunnen reizigers op Schiphol zich laten verwennen in een heuse spa, de XpresSpa. Lees hier wat je er allemaal kunt krijgen….

 

De spa biedt natuurlijk vooral veel massagebehandelingen aan om gestresste luitjes te ontspannen en jetlags weg te poetsen, maar ook handen en voeten kunnen worden verzorgd, en voor het gezicht zijn er schoonheidsbehandelingen.

Omdat tijdgebrek een issue is, kunnen behandelingen ook in korte tijd gegeven worden en zelfs gecombineerd worden – vier handen aan je lijf is not bad…..weet ik uit ervaring.

De toko is zeven per week van 07.00 tot 22.00 uur open en zit in Lounge 2, op de eerste verdieping naast de Network Bar (na de paspoortcontrole natuurlijk). Je kunt gewoon binnenlopen.

Hmmm…ik vlieg eind februari naar zuid India voor een ontmoeting en een inspirerend entre-nous'tje met een van 's werelds topparfumeurs (Jean Claude Ellena), ik geloof dat ik maar wat eerder naar de luchthaven vertrek voor een kleine treatment!

XpresSpa

Lees ook:Bad hairday’s zijn verleden tijd met Bumble and Bumble
Lees ook:Wees lief voor je handen
Lees ook:Win een HONEY Marc Jacobs scooter!
Lees ook:All about beauty #NaturalBeautyWeek
Lees ook:Toppertjes: nu ook een Soap Treatment Store in Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “XpresSpa Schiphol heeft een eigen spa

  1. Obagi Skin Care

    Yes, nothing beats a good massage while waiting at the airport, and yes …4 hands is sometimes better than 2 !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>