Toppertjes: nu ook een Soap Treatment Store in Utrecht

SOAP Treatment Store UtrechtGoed nieuws voor liefhebbers van de Soap Treatment Store, want  er is er nu ook eentje in het centrum van Utrecht waar je zonder afspraak kunt binnenlopen voor een treatment, huidadvies of gewoon om te shoppen. High service is het motto in Utrecht, waarbij je service to the max mag verwachten met de aanwezige service bells. “Your ring is our command.”

De gloednieuwe store aan de Burgermeester Reigerstraat 34 is iedere dag open van 9 tot 9. “Na Amsterdam, Den Haag en Almere waren wij op zoek naar een vestiging centraal gelegen in Nederland. Hiermee zetten wij SOAP als concept echt op de kaart en worden wij op het gebied van beauty, state-of-the-art treatments en city spa’s een begrip in Nederland”, aldus Stephanie Litjens en Esther Meijer, SOAP Founders.

Walk-in treatments en high service

“Een store waar je naar binnen kunt stappen en direct geholpen wordt. Geen agenda’s die er aan te pas hoeven te komen of lange wachttijden; maar service zoals je die vandaag de dag mag verwachten.” Dat is waar de nieuwe store in Utrecht om draait, aldus Inge Smit, Franchisenemer van SOAP TREATMENT STORE.

Wees niet verrast om in de store daadwerkelijk service bells te vinden en maak er vooral gebruik van. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, het krijgen van een professioneel advies, een nieuw kopje koffie of ander magazine om te lezen: let your ring be our command.

Treatments & SOAP brands
SOAP TREATMENT STORE in Utrecht biedt de hele SOAP collectie aan treatments. Facials, peelings, manicure, pedicure, waxing, massages, maar ook is er een volledig ingerichte in-store kliniek van DOCTORS AT SOAP aanwezig voor botox, fillers en medische peelings.

Ook vind je bij SOAP in Utrecht veel mogelijkheden voor het shoppen van de beste producten, ondersteund met professioneel advies van: Anastasia, Capri Blue, Cinq Mondes, Dermalogica, Dr Paw Paw, Dr. Schrammek, ESSIE, Face Stockholm, Kusmi Tea, NAIF, Neostrata, Obagi, OPI, Planter’s, Restylane, Rock&Ruddle, SO SOAP en Tendskin.

check ook: http://www.soaptreatmentstore.com/

soap_logo

Lees ook:Hippe Soap Store opent tweede schoonheidssalon in Amsterdam
Lees ook:Soap Treatment Store nieuwtjes!
Lees ook:Billion Dollar Brows
Lees ook:Soap Treatment Store: vier handen aan je lijf!
Lees ook:Dermalogica opent concent space in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>