Dermalogica opent concent space in Antwerpen

Wonderful beautynieuws voor liefhebbers van Dermalogica.

Dermalogica opent dit najaar haar eerste concept space van de Benelux in Antwerpen. In deze winkel worden beproefde concepten voor serieuze huidverbetering als Face Mapping, Skin Bar, microZone en skin treatments aangeboden, die door de Amerikaanse dermalogica-oprichter Jane Wurwand zijn ontwikkeld. Bezoekers kunnen de producten en de kennis van de experts op allerlei manieren ervaren. De concept space is sinds afgelopen weekeinde open.

“Met de opening van dermalogica Antwerpen kunnen we de wensen van de consument beter in kaart brengen en daar sneller op in gaan springen”, zegt algemeen directeur Marcel Tuerlings. “De concept space wordt ons visitekaartje, een plek waar we de consumenten ontmoeten.”

Concepten

Bezoekers kunnen bij dermalogica Antwerpen de producten op allerlei manieren ervaren. Aan de Skin Bar kunnen met behulp van een skin care therapist vrijblijvend alle producten van dermalogica worden getest. Voor een snelle behandeling van een huidprobleem is er microZone, een korte en doeltreffende behandeling die de huid in 20 minuten herstelt of een extra boost geeft. Consumenten kunnen bij dermalogica Antwerpen uiteraard ook terecht voor het populaire Face Mapping, een tien minuten durende huidanalyse verdeeld over 14 zones waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Aan de hand van deze analyse krijgt de consument uniek advies op maat. Bij de concept space kunnen klanten op afspraak een body treatment of skin treatment voor gezicht of rug ondergaan, eventueel aangevuld met aan met één of meerdere Touch Therapies voor een ontspannen wellnessgevoel. Maar ook spontaan even binnenlopen om rustig te winkelen is mogelijk.

Locatie Dat de concept space zich in het bruisende hart van Antwerpen bevindt is een bewuste keuze. De Belgische stad barst van kunst, cultuur en mode waar zowel Belgen als Nederlanders graag op af komen. Het gebied de Wilde Zee waar dermalogica Antwerpen en veel andere kwaliteitswinkels zijn gevestigd, trekt jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers.

dermalogica Antwerpen

Schrijnwerkersstraat 17

2000 Antwerpen

+32 (0) 3 206 73 10

[email protected]

www.dermalogica-antwerpen.be

Lees ook:Cocoon Beauty Sanctuary op Heathrow kiest voor Dermalogica
Lees ook:Puur en eerlijk voor je huid: Dermalogica
Lees ook:Dermalogica je BFF als het om beauty gaat!
Lees ook:‘Meet Dermalogica® Kit’ ter waarde van €49,90,- cadeau
Lees ook:Superleuk: Badpakken uit automaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>