Win een beautybehandeling met Garra Rufa- visjes bij de Veluwse Bron!

 

 

Beauty.blog heeft iets leuks voor jullie in petto. We mogen twee beautybehandelingen die worden verzorgd in de nieuwe Fish Spa bij de Veluwse Bron in Emst onder jullie verloten.

Het gezegde ‘je als een vis in het water voelen’, staat symbool voor een gevoel van welbevinden en comfort. Water is een belangrijke bron van leven en is onmisbaar bij tal van Wellness- rituelen. Volledig nieuw vanaf 26 september 2011 bij wellnessresort de Veluwse Bron in Emst zijn de unieke ‘Natural Body Peeling Fish Spa’ en ‘Fish Pedicure Foot Spa’. Deze exclusieve natuurlijke ervaringen combineren de weldadige eigenschappen van water met Garra Rufa- visjes uit Israël. Dit, voor het kuuroord nieuwe concept, leidt tot een aantal unieke behandelingen voor zowel pure ontspanning als gezondheid, op een 100% hygiënische én veilige wijze!

Wellnessresort de Veluwse Bron bevindt zich tussen Apeldoorn en Zwolle, midden in de prachtige Veluwse natuur van Emst. Gelegen op een groot landgoed met meer dan 9.000 m2 aan de mooiste en meest nieuwe wellness- faciliteiten, vormt het een regelrechte wellness- oase waar rust en genieten de boventoon voeren. In onze drukke maatschappij zijn consumenten steeds vaker op zoek naar een stuk welverdiende ontspanning én naar methodes voor het bevorderen van een optimale gezondheid. Met de uitbreiding eind september van de nieuwe ‘Fish Pedicure Foot Spa’ en de unieke ‘Natural Body Peeling Fish Spa’ biedt de Veluwse Bron wederom een aantal bijzondere behandelingen die aan beide wensen tegemoet komen.

Wat zijn Garra Rufa- visjes en wat doen ze?

De Garra Rufa- visjes zijn afkomstig uit Israël. In landen als Turkije en Israël worden deze bijzonder nuttige visjes al jarenlang ingezet bij gezondsheidsbevorderende behandelingen in kuuroorden. De visjes ‘knabbelen’ dode huidcellen en huidschilfers van de opperhuid, zonder de onderliggende huid daarbij te beschadigen. Tijdens dit proces produceren ze bepaalde enzymen die een gezonde celgroei in de onderliggende huid bevorderen. Het resultaat? Een perfect gladde, schone én gezonde huid!

NIEUW! Veluwse Bron ‘Natural Body Peeling Fish Spa’, unieke bodypeeling door visjes

Bij de nieuwe, unieke ‘Natural Body Peeling Fish Spa’- behandeling van de Veluwse Bron zorgen de Garra Rufa- visjes voor een sensationele en totale bodypeeling op een 100% natuurlijke wijze. Dode huidcellen worden door de visjes deskundig over het gehele lichaam verwijderd, hetgeen zorgt voor een zeer aangename micro- bodymassage sensatie. De visjes nemen ook huidproblemen zoals psoriasis, eczeem of een zeer droge huid effectief onderhanden. Deze intens ontspannende behandeling voor het gehele lichaam vormt een unieke Wellness- sensatie. Na afloop van deze natuurlijke bodypeeling voelt de lichaamshuid zijdezacht en glad aan en stap je als herboren uit het bassin.

NIEUW! Veluwse Bron ‘Fish Pedicure Foot Spa’, de 100% natuurlijke pedicurebehandeling

Bij de ‘Fish Pedicure Foot Spa’- behandeling van de Veluwse Bron zorgen de Garra Rufa- visjes voor een sensationele pedicurebehandeling op een 100% natuurlijke wijze. Verharde huiddelen en zelfs zeer hardnekkige eelt worden deskundig verwijderd door de talloze ijverige visjes. Deze intens ontspannende behandeling voelt aan als een weldadige voetreflexmassage, waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de stress het lichaam verlaat en je heerlijk kunt ontspannen. Na afloop van deze natuurlijke pedicurebehandeling voelen de voeten perfect glad, zacht en verzorgd aan, alsof je op wolken loopt!

Een combinatie van gezondheid én verwennen door water en “Wellness- vissen”

Deze unieke, volstrekt pijnloze en zelfs zeer aangename behandelingen worden met name succesvol ingezet bij mensen met huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis, een zeer droge huid of acné. De visjes kunnen de  huidaandoeningen weliswaar niet genezen, maar wel aanzienlijk helpen verlichten. Omdat de enzymen die de Garra Rufa- visjes produceren de aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen stimuleren, verbeteren deze huidaandoeningen en nemen jeuk en irritaties af. Een behandeling met de Garra Rufa- visjes is echter ook een zeer aangename ervaring voor een ieder zonder huidproblemen. Ieder mens heeft namelijk eelt en dode huidcellen en deze unieke “Wellness- visjes” zorgen op een uitermate ontspannende manier voor een 100% natuurlijke peeling en een meer dan bijzondere spa- ervaring!

100% hygiënisch én veilig!

De ‘Fish Pedicure Foot Spa’ en ‘Natural Body Peeling Fish Spa’ van de Veluwse Bron zijn 100% hygiënisch, veilig en waarborgen een optimale gezondheid voor zowel de consument als de vissen. Er wordt uitsluitend gewerkt met de officiële Garra Rufa- visjes. Naast een strenge controle op een optimale waterzuivering en filtering, hanteert de Veluwse Bron zeer strenge eisen ten aanzien van een goede persoonlijke hygiëne voor de bezoekers. Alvorens plaats kan worden genomen in de bassins dienen de handen, voeten of het gehele lichaam (in het geval van de ‘Natural Body Peeling Fish Body Spa’) vooraf zorgvuldig te worden gereinigd. Ook worden alle gasten vooraf zorgvuldig gecontroleerd op de aanwezigheid van diabetes of huidaandoeningen, zoals (schaaf)wonden, schimmels, wratten, piercings of tatoeages. In al deze gevallen kan geen gebruik worden gemaakt van de ‘Fish Pedicure Foot Spa’ of ‘Natural Body Peeling Fish Spa’- behandelingen.

 Prijsvraag:

Laat ons in één zin weten waarom jij een behandeling met de Garra Rufa- visjes wilt ervaren. Like het Facebookicoontje hier rechts op de beautypagina en mail je antwoord + adresgegevens naar [email protected] en geef daar bij aan of je voor een bodypeeling of pedicurebehandeling gaat.

Meer informatie & tarieven:

Een behandeling bij de Veluwse Bron in de ‘Fish Pedicure Foot Spa’ bedraagt € 19,95 per
15 minuten en in de ‘Natural Body Peeling Fish Spa’ € 39,95 per 20 minuten.

Deze voor de Veluwse Bron nieuwe behandelingen zijn te boeken vanaf 26 september 2011.

Voor meer informatie is er de website: www.veluwsebron.nl

Lees ook:Yesss! Nog meer Dr. Fish
Lees ook:Visjes eten je voeten schoon
Lees ook:Bekende papa’s in het zonnetje gezet
Lees ook:Lekker frisssss met de visjes van Dr. Fish!
Lees ook:Herboren dankzij de Kneipp Kuurtuin

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een beautybehandeling met Garra Rufa- visjes bij de Veluwse Bron!

  1. Jorge

    tb hay estos dos que han revolucionado el mercado de ictioterapia y garra rufa por su profesionalidad y precio del mercado.

    Me han hecho rentable mi negocio. Lo puedo recomendar a poneros en contacto con ellos

    yottospa punto com
    garrarufaonline punto com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>