Scoor Vitamine D dankzij de zonnebank

Mensen hebben iedere dag vijftien tot dertig minuten zonlicht nodig om genoeg vitamine D aan te maken. Dat blijkt uit onderzoek van de Barts and The London School of Medicine. Zonnestudioketen Sunday’s springt daar nu op in. Het bedrijf rust zijn zonnebanken door heel Nederland uit met een nieuwe soort lamp die zonlicht bij een heldere, blauwe lucht nabootst. Op die manier wordt de aanmaak van vitamine D in het menselijk lichaam gestimuleerd.

Fact 1
Wetenschappelijk is aangetoond dat vitamine D verkregen uit zonlicht, onmisbaar is voor een goede gezondheid.

Fact 2
In Nederland zijn er te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Dit kan op termijn ernstige klachten opleveren voor de gezondheid. 

Fact 3
Vitamine D versterkt de weerstand en is verantwoordelijk voor tal van lichaamsprocessen die het risico op veel soorten ziektes drastisch kunnen verkleinen.

Ontdek blue D-lite
Met de nieuwe blue D-lite methode van Sunday’s krijgt het lichaam ge-garandeerd de benodigde hoeveelheid vitamine D. Het hele jaar door! Als bijkomend voordeel stimuleert blue D-lite ook de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde teint oplevert.

Lees ook:Winactie: Zonnen bij Sunday’s
Lees ook:Vitamine D, goed iDee!
Lees ook:Zonnebanken is goed voor je weerstand
Lees ook:NIEUW! Australian Gold® Satin D Sol™
Lees ook:Groter risico hartproblemen bij vitamine D tekort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>