Maskerade van cosmetische ingrepen: Madonna

Cosmetische ingrepen kunnen het gezicht aanzienlijk veranderen en zeker naarmate men ouder wordt, kan het gezicht er vreemd jonger uit gaan zien, zelfs jonger dan toen men 35 was! Bekijk hieronder het beeld van Madonna….

 

De rechter foto stamt uit 1985, de linker uit 2007, toen ze 49 jaar was. De arts die voor MSN een serie portretten van celebs met '…' besprak vermoedt dat ze haar wangen heeft op laten vullen omdat ze er zo kenmerkend vol en jong uitzien. Hij denkt aan Sculptra als opvulmiddel, bij ons in Europa bekend als NewFill. Het spul waarmee Conny Breukhoven haar gezicht zo verpest had. Je moet er toch niet aan denken dat Madonna die rommel in haar gezicht heeft laten spuiten? Kan ze ook nog eens allerlei nare bulten van krijgen en ontstekingen en het gaat er ook niet meer uit. Ja, snijdend of heel hard knijpend….Amerikanen denken altijd dat alles wat uit Europa komt bijzonder dan wel geweldig is. Sculptra mag in de VS alleen aan HIV patienten voorgeschreven worden om het ingevallen gezicht weer op te vullen.

 

Lees ook deze blogs:

- Het geBotoxte gezicht van Nicole Kidman

- De engste celeb-gezichten

- Engelse krant speculeert over Madonna's gezichtsverfraaiing

- Hoe een Hollywoodse architecte een wenkbrauwrage veroorzaakte

 

Lees ook:Madonna opent fitnessketen
Lees ook:Sylvie van der Vaart afgewezen om ziekte…
Lees ook:Fitnessen met Madonna
Lees ook:88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was
Lees ook:Madonna nog altijd sexy !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>