Madonna heeft de jeugd van haar dochter (terug)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'From shiner to shimmer', kopt The Daily Mail vandaag. Madonna zou een skin re-do hebben gehad en er nu net zo fris en fruitig als haar dochter uitzien.

Madonna zou de afgelopen weken regelmatig gesignaleerd zijn met blauwe plekken op haar wangen en wel heel erg grote zonnebrillen op. Maar tijdens een charitygala in New York deze week zag ze er weergaloos sprankelend uit, zeggen celeb-watchers. Er wordt gespeculeerd dat die blauwe wangen vooral te maken hadden met een cosmetische operatie die ze zou hebben ondergaan. Bewonderaars zouden op het gala hebben gefluisterd dat deze branche zich geen betere advertentie kan wensen dan Madonna met haar nieuwe gloedvolle gezicht. En, zo zegt de krant, het is een groot contrast met hoe ze er nog uitzag vorig jaar mei op een filmset in Londen (en als bewijs laten ze onderstaande foto zien. Heel lullig, want als ik haar huid bekijk, zie ze er echt niet zo bad uit. Ik zie nauwelijks rimpels, alleen een rare frons hoog op haar hoofd maar dat komt van de Botox in de fronslijn – compensatielijnen en ach, ze kijkt wat lodderig, maar verder…?). Madonna houdt niet van gracefully oud worden. 16 augustus 2008 wordt ze 50 jaar. (Grappig, ze is op dezelfde dag jarig als ik, maar ik word 44…..ohohohohoh…en ik denk dat ik er echt niet jonger uitzie dan zij…zeker niet na deze re-do van haar!).

Maar goed, madammeke was aanwezig op een fundraising voor zielige aidslijders in Malawi – is dat ook niet het land waar ze haar adoptiekind(eren) ophaalde? Ze deed zeer treurig over de situatie in het land. Jaja, Madonna, het is niet alleen in Malawi zo hoor! En, zoals een poster op The Daily Mail terecht opmerkte: zou ze zelf ook een paar dollar in het zakje doen, of alleen middels haar verschijning de dollars uit andermanszakjes weten te vissen?

Anyways, waar het jaren'80 icoon verschijnt, is het feest. Ik zou d'r ook wel eens willen ontmoeten. Ben opgroeid met haar krullen, bandeaus in het haar, massa's kettingen om de nek, kanten body's aan, et cetera. I loved it.

Na afloop zong ze nog wat liedjes. Er werd grif 300 duizend dollar voor een kaartje voor dit vip concert betaald.

Dochter Lourdes en Madonna in haar kinderjaren.

Lees ook:Maskerade van cosmetische ingrepen: Madonna
Lees ook:Suri Cruise nu al in de ban van ‘beauty’
Lees ook:Komt Madonna met haar eerste parfum?
Lees ook:Kelly draagt diamantennagellak van 1 miljoen
Lees ook:Concert: Madonna is back!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>