Kelly draagt diamantennagellak van 1 miljoen

kellylKelly Osbourne heeft ze nogal. Ze droeg dinsdagavond nagellak ter waarde van een miljoen dollar. Wat? Jep 1 miljoen dollar, want haar prachtige witte, glimmende nagellak bevat echte diamanten. “Ik had gisteravond de eer het eerste meisje ter wereld te zijn die de witte diamanten manicure van een miljoen dollar mocht uitproberen”, schreef de dochter van rocker Ozzy Osbourne woensdag bij een aantal foto’s van haar nagels op Instagram.

Kelly erkent dat de prijs aan de hoge kant is, maar legt uit dat ze het potje nagellak met de actie graag wil verkopen, zodat ze het geld aan een goed doel kan doneren. De maker van het goedje, Azature, beloofde eerder al dat de beroemdheid die de nagellak aan de man kan brengen het goede doel mag kiezen. Als het aan Kelly ligt, worden dat de darmkanker-stichting van haar moeder Sharon en de organisatie Race To Erase MS.

Vorig droeg Kelly tijdens de uitreiking van de Emmy Awards zwarte diamanten nagellak van dezelfde maker, ter waarde van 250.000 dollar.

Lees ook:Kelly Osbourne liet haar lippen vergroten voor ‘drugs’
Lees ook:Kelly Osbourne heeft mooiste body
Lees ook:Fashion programma voor Kelly Osbourne
Lees ook:Kelly van der Veer doet een Dries Roelvinkje….
Lees ook:Gisele Bündchen verdient het meest !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>