Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen

 

‘She is the only person I let touch my eyebrows', zei Jennifer Lopez ooit. Ze heeft het dan natuurlijk over wenkbrauwkoningin Anastasia Soare. Dé beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw. Vanuit haar salon in Beverly Hills heeft Anastasia een professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld, en daar kunnen wij nu in Nederland ook gebruik van maken.

 

 

Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, het zijn slechts een paar namen uit haar famous klantenkring. Zonder de typische Anastasia wenkbrauwen hoor je er in Hollywood niet meer bij. Waarom het zo belangrijk is om perfect gestylde en specifiek behandelde wenkbrauwen te hebben? Volgens Anastasia zorgen ze, mits in de juiste vorm en de juiste kleur, voor een strikt persoonlijke en uitermate verzorgde blik. Maar wij weten zelf ook: je gezicht krijgt meer karakter. Visagist John Kattenberg vertelde ons ooit: ook al doe je geen make-up op, ga nooit zonder aangezette, of netjes geborstelde wenkbrauwtjes de deur uit.

De basis van de Anastasia Look is een speciaal ontwikkeld 5-stappenplan. Met een sjabloon bepaal je het beste model, dan kleur je de wenkbrauw in, vervolgens wordt er geëpileerd. Met een speciale gel wordt het model voor uren gefixeerd. Als finishing touch zet je de wenkbrauw nog even aan.

Voor thuisgebruik is er o.a. een speciale Anastasia's 5 pieces Brow Kit, bestaande uit 4 sjablonen, een tweekleurig compact-poeder, een Duo Borstel, een tweezer en een Clear Brow Gel.

Monique heeft het later nog eens uitgeprobeerd toen ze bij kapper Rob Peetoom in Haarlem op bezoek was. Je leest het hier….

De Anastasia behandelingen zijn nu te boeken bij kapperszaak Rob Peetoom. Haar producten zijn te koop bij Douglas.

Lees ook deze blogs:

- Anastasia was oorspronkelijk architecte

- Monique vindt haar tools wel mooi, maar die symmetrische boogjes staan niet iedereen!

- Inmiddels is de lijn van Anastasia alweer uitgebreid

- Monique vertelt bij BNR Nieuwsradio over de impact van mooie wenkbrauwen

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Bronvermelding en toestemming voor overname inhoud artikelen verplicht.

Lees ook:Anastasia Brows komt met aanvullingen
Lees ook:Anastasia’s Nú Brow laat wenkbrauwen groeien
Lees ook:Brow Powder for the finishing touch
Lees ook:Welke ‘brow’ past bij jou?
Lees ook:Al gehoord van wenkbrauwimplantaten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>