Miss Aura… het geluksparfum

sw2013 – Twee jaar na de lancering van het eerste parfum van Swarovski, Aura by Swarovski, lanceert Swarovski nu Miss Aura, een eau de toilette die straalt als een glimlach.

De alchemist Swarovski splijt en slijpt al meer dan 100 jaar kristal. Dankzij de geheime  knowhow, die van generatie op generatie wordt doorgegeven, komt de materie tot leven en krijgt een ongeëvenaarde sprankeling. Door kristal te veranderen in fonkelende sieraden sublimeert Swarovski de vrouw met passie en emotie.

De vlinder, een symbool van vrouwelijkheid en van uitmuntende transformatie, past uitstekend in de legende van de visionaire ambachtsman; de vlinder begeleidt de collectie “Wings of poetry”: een lijn van talismanjuwelen in de vorm van vlindervleugels. Zowel het kristal als de vlinder doen denken aan een verandering van gestalte, een buitengewoon positieve en stralende impuls naar het uitvliegen, naar kleur, naar schoonheid.

De Swarovski parfums putten inspiratie uit de vlinder om Miss Aura te creëren, het geluksparfum voor jonge vrouwen die hun vleugels spreiden.

Miss Aura, je aura is je geluk (« Your aura is your luck”)

Jonge vrouwen geloven in hun dromen en zijn klaar om hun vleugels te spreiden. Zij hebben er behoefte aan zich te omringen met talismannen en andere amuletten, lichte en geruststellende geluksbrengende symbolen. Zij weten dat dit hen zal begeleiden in het maken van keuzes naar een gelukkige toekomst. 

Miss Aura is het parfum van een luchtige, gracieuze en vrolijke jonge vrouw die fascinatie en bewondering wekt. Zij straalt als zij een wervelwind aan nieuwe emoties ontdekt. Het leven strekt zich voor haar uit, als een belofte van geluk. Zij glimlacht naar het leven en het leven beantwoordt haar glimlach. Het geluk draait… om haar.

Haar geheim? De jonge vrouw bezit een onzichtbare en toch heerlijk waarneembare talisman: haar Aura, haar parfum. De flacon van het parfum is afgewerkt met een wervelwind van vlinders die uitvliegen. De legende vertelt dat, om een droom te laten uitkomen, je hem aan een vlinder moet toefluisteren: de vlinder neemt de wens mee de hemel in om hem uit te laten komen.

Deze gevleugelde boodschappers hebben een geluksbrengend nectar verzameld: een druppel op de huid is voldoende om geluk en schoonheid te onthullen. Dit lumineuze parfum, samengesteld door vlinders die de essentie van de mooiste bloemen hebben verzameld, creëert een aura van vreugde en plezier rondom de jonge vrouw die het parfum draagt. De tere en vrolijke noten sublimeren haar en laten haar stralen van vrouwelijkheid, vol vertrouwen en kalmte. Zij laten haar geloven in haar geluk en nemen degenen die haar spoor kruisen mee, in een wervelwind van geluk.

Zo gaat de charme van Miss Aura in de schaduw van een parfum van licht te werk. Je Aura is je grootste geluk.

Parfum en vlinders: twee gelukssymbolen, twee natuurlijke geluksbrengers

Mensen hebben altijd de behoefte om in hun geluk te geloven en hun geluk te helpen door talismannen te maken en deze bij zich dragen. Items waarvan gezegd wordt dat ze bescherming en geluk bieden: amuletten in de vorm van insecten of dieren en beeldjes van goden of godinnen… Symbolen om een connectie te maken of voordeel te putten uit de krachten van een Andere Wereld. De eerste talismannen waren waarschijnlijk slechts stukken steen of metaal waarvan de ongebruikelijke vorm of kleur magische krachten kon suggereren. Een steen, object, gebaar, dier, bloem of kleur, ook al varieert hun betekenis van land tot land, geluksbrengers zijn universeel.

Parfums en vlinders spreken over het waarmaken van onze wensen… Vanaf zijn oorsprong werd parfum beschouwd als geluksbrenger en drager van positieve energie: het werd gekozen om mannen en vrouwen de gelegenheid te geven zich naar iets te verheffen dat hun menselijkheid overschrijdt, om een communicatie van een hogere orde vast te stellen, in staat om hun wensen waar te maken. Parfum leidde tot gedaanteverwisselingen, naar het eeuwige leven en naar het meest verhevene… Zoals de vlinder, symbool van transformatie.

De vlinder staat vandaag nog steeds centraal in talrijke legendes over geluk in de hele wereld. Het zien van een witte vlinder of van een groep van drie vlinders zou een belofte van een jaar lang geluk inhouden; wat betreft de roze vlinder, deze voorspelt een heel leven  lang geluk! In talrijke landen brengt een vlinder op een nieuwjaarskaart vreugde voor het hele nieuwe jaar… In China en Vietnam symboliseert de vlinder schoonheid en een lang leven.

Tenslotte, volgens een legende uit Hawaï, “om uw droom werkelijkheid te laten worden, fluister hem een vlinder in”. Zo werd de traditie van het “loslaten van vlinders” geboren tijdens huwelijksplechtigheden. Een mooi moment dat zich nu over de rest van de wereld verspreidt om het begin van een nieuw en gelukkig leven te vieren. Een gevoel van bewondering voor de genodigden die hun wensen formuleren tijdens het loslaten van de vlinders, boodschappers van geluk, die naar de eeuwigheid vliegen.

 

Een parfum van licht en magie

Een fruitige, bloemige geur die straalt als een glimlach

Miss Aura by Swarovski is een geluksbrengend parfum dat een aura van geluk uitspreidt rondom degene die het parfum draagt. De olfactieve symfonie van vrolijke, fruitachtige bloemennoten verhult het mysterie van deze kracht.

Haar mysterie bestaat uit 3 geheime akkoorden met elk een magisch effect:

Een uitspatting van vreugde weerklinkt in de fruitige noten dankzij de bijzondere combinatie van roze grapefruit, lychee en klimop. Deze sprankelende combinatie wekt vreugde op, frisheid en de bevalligheid van een heldere lach. Het is een vlucht van zachte kleuren, het beeld van een werveling van vlinders die de flacon van Miss Aura sieren.

Een verfijnde vrouwelijkheid komt tot uiting in de ontluiking van een boeket bloemen. Sensuele roos plaagt buddleia, met de bijnaam “vlinderstruik” want zijn amandelachtige geur trekt vlinders aan. Lathyrus met honingaccenten maakt de gedaanteverandering van de jonge vrouw af, door haar prachtige dromen van vrouwelijkheid te vervullen.

Tenslotte heerst een heerlijke harmonie tussen de akkoorden dankzij het vetiver- en patchoulihout. Intens en gekleurd geven zij kracht en structuur aan de lumineuze akkoorden van het geluksbrengende parfum.

Iedere dag werkt de charme van Miss Aura. De jonge vrouw lacht naar geluk en het geluk lacht haar tegemoet.

Een creatie van Véronique Nyberg en Aliénor Massenet voor IFF.

Miss Aura Eau de Toilette 50 ml

Een doosje van geluk.

De flacon van Miss Aura is net zo delicaat en magisch als de geur.

Het design werd geïnspireerd door het idee van de transformatie en op de legende van vlinders als boodschappers van goden: op de verpakking en op de flacon staat een grafische groep vlinders die klaarstaat om weg te vliegen.

Als aangetrokken door het kristal dat de cap van Miss Aura versiert, fladdert een vrolijke  roze en zilverkleurige wolk vlinders rondom dit sprankelende prisma. De perzikkleurige tint  van de eau de toilette suggereert de gulle frisheid van dit heerlijke parfum.

De delicate en poëtische verpakking toont een motief van vlinders in een extreem vrouwelijke pasteltint.

De prijzen van deze nieuwe geur zijn: EDT 75 ml – € 79,- / EDT 50 ml – € 59,- / EDT 30 ml – € 39,-

Lees ook:Laat je AURA stralen met dit parfum
Lees ook:Mariah Carey komt met sieradenlijn
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom
Lees ook:Aura…..either you have it or you don’t
Lees ook:Parfum EVE net zo verslavend als de liefde zelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>