Aura…..either you have it or you don’t

loewe-aura-linda-evangelistaBaanbrekend beautynieuws. Er is een nieuw chique parfum van het authentiek Spaanse luxemerk Loewe en het heet AURA. De geur laat zich het beste omschrijven als feminien, mysterieus, meeslepend en magnetisch. Linda Evangeliste is het gezicht van ‘Aura’. Het parfum is een melange van bloemen en houttonen. De frisse kruidige top van roze peper en bergamot omgeeeft het Eau de Parfum, waarin ook rode bessen en een viooltjeshint samenkomen.

Het hart is elegant en zeer verfijnd. Met Jasmine Sambac en Absolute, iris en Narcissus Absolute, gevat in een overweldigende noot van Rose Otto. De geur ligt besloten in een warm houtig spoor van Australian Sandelwood en atlasceder in de diepste  lagen, vergezeld door hip frambozennectar dat prachtig speelt tegen de achtergrond van ledernuances, die teruggrijpen naar de roots van Loewe.

Linda Evangelista

Het gezicht van Aura is niemand minder dan de beeldschone Linda Evangelista. Zij is stijlvol, elegant, natuurlijk en onontkoombaar. Zij werd voor de campagne gefotografeerd in de Loewe boutique, Gran Via – Madrid.

Line up:

Aura Loewe Eau de Parfum ~ 120ml ~  € 190

Aura Loewe Eau de Parfum ~ 80ml ~ € 90

Aura Loewe Eau de Parfum ~ 40ml ~ € 65

(in natuurlijke verstuivers)

Aura Loewe Bodylotion ~ 200ml ~ € 40

Vanaf het najaar verkrijgbaar bij http://www.topparfumerie.nl/

 

Lees ook:Aura: for Her, for Him and by Night
Lees ook:Valentijnsactie: Maak kans op een Van Gils Aura by Night pakket voor jou en hem
Lees ook:Droom mee met Chloé
Lees ook:Laat je AURA stralen met dit parfum
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>