P. Diddy houdt van sterke, sensuele vrouwen

Nu de zon weer schijnt is het hoog tijd voor het parfum Unforgivable Woman van P. Diddy. De spannende zanger ontwikkelde dit parfum vorig jaar speciaal voor sterke, sensuele en gepassioneerde vrouwen. Volgens hem dacht hij bij het maken van de geur aan een vrouw die haar woorden met zorg kiest en die meent wat ze zegt. Hij heeft Pina Colada aan de geur toegevoegd omdat hij dit beleeft als een cremeachtige sensualiteit dat hij nog nooit eerder in een vrouwenparfum is tegengekomen. De geur bevat een melange van onder andere: appel-roos, jasmijn, peer, sinaasappel, viooltje, fresia en zwarte bes. Het is dus wat je noemt een échte zomergeur!

Als ik het draag voel ik de zomer in mijn lijf en zintuigen broeien. Het is net zo zomers als SUN maar dan toch anders. Het kost € 54,- maar dan weet je ook zeker dat mocht je P. Diddy in levende lijve tegen komen dat hij jou ziet als een sterke, sensuele vrouw met een goede taste als het om geuren gaat :)

Lees ook:Giorgio Armani wil een relatie met jou…..
Lees ook:Zomers parfum: Sol Da bahia Summer fragrance
Lees ook:IDOLE d’ARMANI is een parfum om van te houden
Lees ook:Tijdloos parfum met Pink Lady-appel: Celine Dion Signature
Lees ook:Fee-nomenaal !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>