Tijdloos parfum met Pink Lady-appel: Celine Dion Signature

Als je voor beauty.blog werkt, ben je altijd als eerste op de hoogte wat betreft nieuwe lanceringen op het gebied van geuren-, huid- en bodyverzorging. Zo wisten wij ook al van het nieuwe parfum ‘Celine Dion Signature’. We love it! Het is heel vrouwelijk. Net zoals Celine zelf.

Celine Dion Signature. Deze nieuwe lancering staat voor de blijvende verbondenheid die de artieste voelt met haar trouwe fans. Het tijdloze parfum is ontwikkeld als een ode aan het bijzondere vermogen van Celine om verbondenheid te creëren en te inspireren met haar muziek. Het vormt de nieuwste aanvulling op het bestaande geurenportfolio van Celine Dion.

Celine Dion is een van de meest geliefde artiesten van dit moment. Door haar kracht om te verbinden en te inspireren neemt zij een bijzondere plek in in het hart van haar fans en dat komt tot uiting in haar klassieke nieuwe parfum, Signature.

“Mijn muziek is een echte creatieve uitlaatklep. Ik gebruik mijn muziek om mezelf te uiten en mijn gevoelens met mijn fans te delen”, legt Celine uit. “Met mijn Signature-parfum kan ik mijn fans op een geheel andere, zeer persoonlijke manier bereiken.”

Het parfum is al even tijdloos als de zangeres zelf. De geur opent met een van de typische noten van Celine, mimosabloesem, en een sprankelende explosie van sappige guave en Pink Lady-appel. De noten die volgen, onthullen een verfijnd bloemig boeket van jasmijn die het hart van het parfum een sensuele, bloemige geur geeft. Deze vermengt zich met de geur van rozen en magnoliabloesem voor een tijdloze verleiding. De basisnoten zorgen voor een aantrekkingskracht met sensuele muskus, de rijke geur van amberhout en een vleugje sandelhout. Het geheel vormt een klassieke geur die net zo onvergetelijk is als Celine Dion en haar muziek.

Topnoten: mimosabloesem, Pink Lady-appel, fruitige aroma’s van guave fruit

Hartnoten: Indiaanse jasmijn, rozen, magnoliabloesem

Basisnoten: sensuele muskus, amberhout, sandelhout

Signature is ontwikkeld door Firmenich-parfumeur Ilias Ermenidis, fan van Celine Dion in hart en nieren. Ermenidis werd geïnspireerd door de idee van verbondenheid en hij deed zijn uiterste best om het vrolijke, hartelijke en gepassioneerde karakter van Celine in dit signature parfum te verwerken.

De flacon is voorzien van het silhouet van de diva Celine in reliëf: een overweldigende visuele signatuur die staat voor haar onuitwisbare aantrekkingskracht. De verpakking vertegenwoordigt Celine’s eigen klassieke elegantie.

Verkrijgbaar bij drogist vanaf heden 

Consumentenadviesprijs   

Eau de Toilette           15 ml               €15,00

Eau de Toilette           30 ml               €22,00

Body Lotion                200 ml             €10,00

Lees ook:Feel like a Queen with Christina Aguilera’s new fragrance!
Lees ook:Moeders houden van Chloé
Lees ook:So lovely: BIG-sized Chloé eau de parfum en eau de toilette
Lees ook:‘Play the Game’ onder je armen
Lees ook:Ruik net zo zoet als Ariana Grande

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tijdloos parfum met Pink Lady-appel: Celine Dion Signature

  1. Wendy Pasveer

    Leuk artikel ! Jammer dat Enchanting uit de handel is ! :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>