Ruik net zo zoet als Ariana Grande

Sweet-Like-Candy-Bottle

Fantastisch nieuws voor fans van Ariana grande, want de internationale superster en zangeres onthult een nieuwe, verleidelijke geur, Sweet Like Candy by Ariana Grande. De nieuwste aanwinst binnen haar succesvolle geurcollectie is vanaf 7 september 2016 exclusief verkrijgbaar via onze Online Shop en vanaf eind september ook in alle Douglas stores.

De nieuwe geur van Ariana Grande is een weerspiegeling van een prachtige dagdroom die haar fans zal inspireren. Het parfum belichaamt met een sexy knipoog het groeiende zelfbewustzijn en de stijl van de popster. Als een verlengstuk van haar persoonlijkheid, weerspiegelt elk element van de sensuele geur Ariana’s verleidelijke en sensuele karakter met nuances van zoete speelsheid binnen de gehele geurbeleving. De zangeres is zeer verheugd dat zij haar fans op een nieuwe geur kan trakteren.

“Voor mij werd een droom waar toen ik vorig jaar mijn eerste geur ARI lanceerde. En nu ben ik dolblij dat ik de wereld kennis kan laten maken met mijn nieuwste geur, SWEET LIKE CANDY! Net als met ARI wilde ik mijn fans opnieuw een zoete, sexy geur bieden die een positief gevoel uitdraagt. Ik ben nu al helemaal verslaafd aan de prachtige flacon met zijn perfect matte roze tint,” aldus Grande.

De geur 

Een weelderige en verslavende uitbarsting van met suiker geglaceerde braambessen en sappige Italiaanse bergamot in combinatie met romig kasjmier hout en een delicate bloemige nuance waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. De basisnoot wordt gevormd door fluweelzachte toetsen van crème de cassis, zachte marshmallows en verleidelijk vanille die een verlokkelijk spoor achterlaten.

Zoete verslaving (topnoot): Braambessen, Italiaanse bergamot, Peer

Heerlijk gevaarlijk (hartnoot): Arabische jasmijn, Frangipani, Dauwfrisse kamperfoelie

Sexy knipoog (basisnoot): Crème de cassis, Marshmallow, Kasjmier hout, Sexy vanille

Het design
De opvallende flacon heeft een prachtige matte, balletroze lak die doet denken aan zoete roze snoepjes. Versierd met een zijdezachte en op een suikerspin lijkende pompon lijkt de fles wel een sieraad, dat met zijn zoete en vrouwelijke uitstraling alle zintuigen weet te prikkelen.

De verpakking verwijst naar het unieke oppervlak van de flacon met een krachtige art deco belettering rond een sexy portret van Ariana. De sensuele afbeelding en de frisse, heldere letters weerspiegelen de aantrekkingskracht en speelsheid van zowel Ariana zelf als haar geur SWEET LIKE CANDY. Voor een persoonlijke touch is elke verpakking verzegeld met een kusmond en een handtekening van Ariana.

De musthaves 

Eau de Parfum Spray, 30 ml        €29,95

Eau de Parfum Spray, 50 ml        €39,95

Eau de Parfum Spray, 100 ml      €49,95

Haarparfum, 150 ml                        €15,00

Knipsel

Lees ook:Liefde op het Vera Wang Lovestruck
Lees ook:Win een ‘Sweet 16 Party’ met Vogue Teens!
Lees ook:Lara is het boegbeeld van Euphoria
Lees ook:Tijdloos parfum met Pink Lady-appel: Celine Dion Signature
Lees ook:Zo fris als een mediterrane oceaanbries

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruik net zo zoet als Ariana Grande

  1. bonny romp

    OMFG, ik wil die zoooo graag!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>