Giorgio Armani wil een relatie met jou…..

Idole d’Armani gaat het nieuwe parfum van de hand van Giorgio Armani heten. De damesgeur is volgens de ontwerper zijn manier om vrouwen te laten zien dat hij ze waardeert. Idole d’Armani is een eerbetoon aan de vrouw, voor Giorgio is zij gedurende zijn hele leven al een bijzondere inspiratiebron. Hiermee eert hij onder andere Beyoncé en Victoria Beckham! Zonder vrouwen geen creativiteit! Het parfum symboliseert de sensualiteit, de power en de onafhankelijkheid van de vrouw van nu. De ontwerper hoopt met dit parfum een nieuwe doelgroep aan te boren. Een die een relatie met hem aangaat. Giorgio: “Ik hoop hiermee te bereiken dat vrouwen dit parfum zullen waarderen net zoals ik hen waardeer. Als het ze bevalt, zullen ze mijn parfum trouw blijven en dan kan het een klassieker worden. Dat is mijn grootste wens voor Idole d’Armani.”

De geur is opgebouwd uit onder andere noten van Siciliaanse bloemen, peer, saffraan, jasmijn, patchouli en roos. Het zal vanaf september in Nederland worden verkocht. De prijs is nog onbekend.

Lees ook:IDOLE d’ARMANI is een parfum om van te houden
Lees ook:Beyonce wordt gezicht van Armani’s nieuwe parfum Diamond
Lees ook:Hulde! Modehuis Armani gaat bontvrij
Lees ook:Acqua di Gioia…een ode aan de vrouw en de natuur
Lees ook:Klassieker Acqua di Gio Man nu ook navulbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giorgio Armani wil een relatie met jou…..

  1. Idole d'Armani - Jessica

    Heb hem geroken en ook maar meteen gekocht! Wat een heerlijk geurtje is dit! Voel me helemaal goed met dit geurtje op. Inderdaad om van te houden!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>