Acqua di Gioia…een ode aan de vrouw en de natuur

Yeah! Uitbreiding van het assortiment van een geur die nooit verveelt: Acqua di Gioia heeft nu naast een parfum ook een ‘rijke bodycream’ en een ‘gel douche’ in haar line up. Hoe heerlijk :) Je kunt nu dus je gehele body in deze heerlijke frisse geur omhullen. Het is een ‘natural’ geur. Eentje die zich niet opdringt, maar die verfrissing alom schept.

Acqua di Gioia is een ode aan de vrouw en de natuur. De geur suggereert een vrolijke ontsnapping waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Het is geïnspireerd op de afgelegen eilanden waar Giorgio Armani zijn energie vindt en waar regenwater en de golven van de zee versmelten tot een elixer dat de luxe en vruchtbaarheid van de natuur onthult. In Acqua di Gioia worden krachtige elementen ontsluierd, die het imago van een sterke, serene en vrijdenkende vrouw in perfecte harmonie met Moeder Natuur benadrukt.

Giorgio Armani geeft op sublieme wijze uitdaging aan de emotie van de zintuigen met een creatie vol van plezier: Acqua di Gioia

In de eerste plantaardige noten wordt een charmante sensatie van frisheid onthuld, die ten top wordt gevoerd in een heerlijke stroom van geplette munt en een vleugje limone primo fiore femminello, geoogst van de eerste lentebloesems van deze citroenstruik uit Calabrië. Deze emotie transformeert naar een wedergeboorte van water met een verfijnde en kristalheldere basis verkregen uit de geur van waterjasmijn, waardoor het parfum geraffineerd en onverwacht ontluikt. In haar basis draagt Acqua di Gioia de signatuur van aardewater, dat door cederhout, bruine suiker en labdanum sensueel ontwaakt.

De Line Up:

Acqua di Gioia

eau de parfum, flacon 30ml – adviesprijs € 43,28

eau de parfum, flacon 50ml – adviesprijs € 61,96

eau de parfum, flacon 100ml – adviesprijs € 82,63

Body Cream pot 200ml – adviesprijs € 55,08

Gel Douche, flacon 200ml – adviesprijs € 35,40

Nu verkrijgbaar bij de door Giorgio Armani Parfums erkende verkooppunten

Lees ook:Fresh from nature : Acqua di Gioia
Lees ook:Voorpret: vanaf eind maart ‘Aqua di Gioia Satin Edition’
Lees ook:Acqua di Gioia Essenza
Lees ook:IDOLE d’ARMANI is een parfum om van te houden
Lees ook:Giorgio Armani wil een relatie met jou…..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>