Clémence Poésy in zee met Chloé Fragrances

Clémence Poésy_ChloéDe beeldschone Clémence Poésy is door Coty Prestige en Chloé gevraagd om opnieuw voor Chloé Fragrances het iconische gezicht te zijn voor een nieuwe geur die in september 2014 gelanceerd wordt.

De getalenteerde actrice verwierf al vroeg erkenning voor haar rollen in succesvolle, karakteristieke films en televisieprogramma´s zoals 127 Hours en de Harry Potter serie. Clémence was al eerder een iconische Chloé girl toen ze, tussen 2008 en 2010, naast Chloë Sévigny en Anja Rubrik straalde als model voor Chloé Eau de Parfum.

Clémence Poésy belichaamt de frisheid, charme en natuurlijke elegantie die kenmerkend zijn voor het Huis. In lijn met de essentie van het nieuwe parfum onthult ze nu een meer verfijnde en verleidelijke kant van haar persoonlijkheid.

«Ik ben erg trots en vereerd om opnieuw Chloé Fragrances te vertegenwoordigen. Toen Chloé mij benaderde, heb ik onmiddellijk ja gezegd. Het was zo natuurlijk voor mij om terug te keren naar het merk waar ik me zo verbonden mee voel», zegt Clémence Poésy.

«De samenwerking met Clémence voor de advertentiecampagne was één groot feest. Ze vangt met haar spirit zowel de ongedwongen, vrije geest van Chloé alsook de speelse charme die onlosmakelijk met het Huis verbonden is en die nu zo modern is», aldus Clare Waight Keller, Chloé’s creatieve directeur.

«We hebben Clémence gekozen omdat ze op een natuurlijke wijze bij het merk past. Voor ons is zij de definitie waar de ongedwongen Franse verleiding voor staat. Haar onmiskenbare vrouwelijkheid en natuurlijke charme belichamen wereldwijd Chloé´s krachtige aantrekkingskracht op vrouwen», zegt Françoise Mariez, Senior Vice President International European Marketing Licenses, Coty Prestige.

Nog even geduld, want de advertentiecampagne zal in september onthuld worden.

Lees ook:Imogen Poots en Camille Rowe poseren voor Chloe
Lees ook:DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR
Lees ook:Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!
Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’
Lees ook:Lara Stone wordt het gezicht van Euphoria Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>