Musthave: CK one summer

ck one summer 2013 bottleHul jezelf alvast in zomerse sferen met CK one summer. Deze geur laat zich het beste omschrijven als het spannende gevoel om in de exotische onderwaterwereld te duiken en het onbekende te verkennen.
CK one summer’s heldere topnoot met energieke citrusnoten en de aquatische geur van spattende watervaldruppels zorgt voor een onmiddellijke frisheid. Watermeloen en geplette bladeren, die van nature verkoelend zijn, gaan in het hart over naar de waterige, groene aroma’s van komkommer en waterlelie. In de basis voegt karwijzaad een vleugje aromatische sensualiteit toe, terwijl pure houtachtige noten van muskus en mos de geur voorzien van een sexy, huidachtige warmte.

Tonifiërende, houtachtige geur
top: watervaleffect, watermeloen, geplette bladeren, energieke citrus
hart: waterlelie, komkommer, karwijzaad, watermunt
basis: mos, blond hout, muskus

Flacon en verpakking

Een innovatieve techniek zorgt ervoor dat de iconische glazen ck one flacon helemaal bedekt is met waterdruppels. De combinatie van het neongroene logo en de staalblauwe flacon reflecteren de levendige onderwaterkleuren van de zee.

eau de toilette spray 100 ml € 43*
* adviesverkoopprijs

Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein
Lees ook:Verliefd op CK one RED EDITION
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:Musthaves: ck one shock street edition
Lees ook:Let the sun 24/7 shine met ‘CK one summer’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>