Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein

i

Zoek je nog een heerlijk, verslavend en super lekker ruikend geurenduo voor je partner en jezelf? Dan willen we je ETERNITY summer en ETERNITY summer for men van harte aanbevelen, want deze eau de parfums zijn echte musthaves voor op je huid en het planchet in de badkamer.

ETERNITY summer Calvin Klein omvat het gevoel jezelf te verliezen in de schoonheid van de horizon waar de uitgestrekte en eindeloze zee uitmondt in een kleurrijke zomerse lucht.

Hoe ruikt het?

De geur opent met de frisheid van groene die peer verhelderd wordt door een scheutje watermeloen en sappige mandarijn. Het hart bloeit op met weelderige pioenbloemblaadjes, zoete blauwe hyacint en levendige waterlelie en eindigt in de basis met de verleidelijke warmte van romig sandelhout, zacht wit amber en sensuele muskus.

geur: waterig bloemig

top: groene peer, mandarijn, watermeloen – hart: roze pioenrozen, waterlelie, blauwe hyacint – basis: witte amber, muskus, sandelhout

de lijn:

Eau de parfum spray 100 ml adviesverkoopprijs € 60,55

&

ETERNITY summer for men Calvin Klein

Hoe ruikt het?

ETERNITY summer for men Calvin Klein opent met een energieke uitbarsting van grapefruit en pikante zwarte peper vermengd met een hartverwarmend zeelucht akkoord. aromatische noten van vijgenblad, cipres en jeneverbes zorgen voor een rijke, zelfverzekerde mannelijkheid die in de basis een omhullende signatuur krijgt van warm drijfhout, sensuele muskus en magnetisch amber.

geur: frisse, aromatische fougère

top: zeelucht, grapefruit, zwarte peper – hart: cipres, vijgenblad, jeneverbes – basis: muskus, amber, drijfhout

de lijn:

Eau de toilette spray 100 ml adviesverkoopprijs € 53,89

Le verpakking

de flacons van de signatuurgeuren ETERNITY summer en ETERNITY summer for men hebben een gedurfde kleurencombinatie van zachte perzik, lavendel, goudgeel en blauw zeegroen op de zijkanten en de onderkant van de flacons. de verpakkingen geven een levendig beeld van de zon, zee & lucht in bruisende kleuren weer.

ETERNITY summer en ETERNITY summer for men zijn vanaf  heden bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

 

 

Lees ook:Pareltjes van Calvin Klein
Lees ook:Vier de zomer met Eternity
Lees ook:Hemels!! DOWNTOWN Calvin Klein
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:Calvin Klein Sheer BEAUTY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>