Hemels!! DOWNTOWN Calvin Klein

o_22841Downtown Calvin Klein de nieuwe bloemige/houtachtige geur voor haar. Echt een waanzinnige geur kunnen we je vertellen met hele bijzondere ingredienten waaronder groene peer, viooltjesbladeren, texaans cederhout, wierook, muskus en nog veel meer moois!

DOWNTOWN Calvin Klein balanceert tussen vrouwelijke houtsoorten en een zachte, bloemige geur en creëert een zelfverzekerde, hedendaagse geur met een unieke signatuur en een onverwachte twist.

de DOWNTOWN Calvin Klein geur opent met een heldere topnoot van Italiaanse sukadecitroen en tunesisch neroli. de hartnoot, een contrast van roze peperkorrels gesprenkeld over viooltjesbladeren en gardeniabloemblaadjes, verhoogt het vrouwelijke raffinement. een basis van texaans cederhout met vleugjes wierook, vetiver en fluweelwarme muskus laten een onmiskenbaar, zelfverzekerde en sensuele attitude achter.

De opbouw:

top: italiaanse sukadecitroen, bergamot, tunesisch neroli, groene peer, waterige pruim

hart: roze peperkorrels, viooltjesbladeren, gardeniabloemblaadjes

basis: texaans cederhout, wierook, vetiver, fluweelwarme muskus

Flacon & verpakking

DOWNTOWN Calvin Klein is een lichtroze flacon met een natuurlijke welving die ongekunsteld en vrouwelijk is. een opvallende zilverkleurige dop, met een uniek uitgehold design en helder fuchsia kleurig accent, geeft een spannende, moderne touch.

Het concept van het design is in de verpakking met mylar fuchsia kleurig karton doorgevoerd en staat voor krachtige vrouwelijkheid. De cirkelvormige textuur, geïnspireerd op de dop, brengt de individualiteit en uniekheid van de DOWNTOWN Calvin Klein vrouw naar voren.

 

DOWNTOWN Calvin Klein

eau de parfum spray 30 ml € 44*

eau de parfum spray 50 ml € 59*

eau de parfum spray 90 ml € 77*

body wash 200 ml € 26*

body lotion 200 ml € 29*

* adviesverkoopprijs

De DOWNTOWN Calvin Klein lijn is vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar.

Lees ook:Calvin Klein Sheer BEAUTY
Lees ook:Goddelijk: REVEAL Men Calvin Klein
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein
Lees ook:In the spotlight: deep euphoria
Lees ook:ck one summer: verfrissend – cool – intens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>