Verliefd op CK one RED EDITION

ck one RED EDITION for women bottleAangezien we nooit genoeg geuren hebben….

Goed nieuws voor ck One lovers, want het merk lanceert twee nieuwe geuren onder de noemen ck one Red Edition, een voor haar en een voor je liefje, voor hem.

ck one RED EDITION for women

Deze verslavende, uitdagende en verleidelijke geur biedt een nieuw soort frisheid: heel energiek maar ook gewaagd en intens. als de geur zich opent versmelt de krachtige, levendige frisheid van sappige watermeloen en het blad van viooltjes zich met een uitbarsting van weelderig fruit voor een melange van verboden sensaties. de geurnoten zijn vrouwelijk en verslavend, opgebouwd uit warm wit amber, sensuele patchoeli en het intieme huidmuskus om een krachtige mix van onmiskenbare aantrekkingskracht en verleiding te creëren.

Maar goed nieuws, want er is ook een ck one Red Editon eau de toilette voor je lief!

ck one RED EDITION for men

Deze krachtige, energieke, opwekkende en houtachtige geur opent met een explosie aan weelderige, sappige nashi peer voor een verrukkelijke top, verkwikt met energieke aldehyden. het hart komt tot leven met de onweerstaanbare ‘sexiness’ van nat suède en vermengt zich tegelijkertijd met de frisse kracht van zwarte peper en gember. een sexy basisnoot wikkelt de geur in sensualiteit, waarbij Haïtiaans vetiver, romige tonkabonen en verleidelijk muskus samenkomen.

De flacon en verpakking 

De flacon, een nieuwe interpretatie van de originele, iconische ck one flacon, is versierd met het ck one logo in een rood, krachtig, industrieel lettertype dat, voor een hoekig effect, aan één kant vervaagd is. de flacon van de damesgeur is van helder glas met een rode metallic dop en een glossy rode verpakking, in contrast met de herenversie die uitgevoerd is in rookkleurig glas en een gitzwarte verpakking heeft.

ck one RED EDITION for women
eau de toilette 50 ml – € 37,22*
eau de toilette 100 ml – € 49,94*
body wash 200 ml – € 13,89*

ck one RED EDITION for men
eau de toilette 50 ml – € 37,22*
eau de toilette 100 ml – € 49,94*
body wash 200 ml – € 13,89*
* adviesverkoopprijs

ck one RED EDITION is verkrijgbaar bij de geautoriseerde calvin klein fragrances parfumerieën en warenhuizen.

ck one RED EDITION for men bottle

Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Musthave: CK one summer
Lees ook:Warm geurenduo voor jou & hem
Lees ook:Verliefd op Marc’s nieuwste limited edition Honey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>