Kom eten in het restaurant van Glamour Magazine

‘We zijn toe aan iets compleet nieuws ‘, moet Glamour gedacht hebben toen ze besloten om een eigen restaurant te gaan openen. Je kan er van denken wat je wilt, maar de Nederlandse Glamour is wel een kei in het bedenken van marketingtrucjes. Eerst komen ze met de populaire Glamour Stiletto Run op de proppen en nu stampen ze een eigen restaurant uit de grond…Zonder afgekeken te hebben bij hun grote zussen in Amerika, Engeland en Frankrijk.

 

 

Op 23 september gaan de deuren van het restaurant ergens in Amsterdam open. De precieze locatie wordt nog even geheim gehouden.  Volgens Glamour zal het een nieuw, spraakmakend concept vol fashion, food en fun worden. "Glamour staat voor mode en plezier, maar ook voor no guts, no glory. In dat kader beginnen we een restaurant. Omdat we er zin in hadden, er in geloven en weer een stukje van onze Glamour-droom werkelijkheid wordt", aldus hoofdredacteur Karin Swerink.

Wat ze serveren? Oesters met cola of champagne met friet ( zoals Glamour ieder jaar ook al doet tijdens de AIFW).  Glamoures maar wel met een vleugje nuchterheid. Zie het als H&M met Prada mixen. Of het restaurant een succes zal worden? Ja, daar twijfel ik niet aan. Ze zijn zo sterk in het opbouwen van een achterban en een hype. Kijk maar naar hun eerdere successen. In hoeverre Glamour zelf betrokken is bij het restaurant is ietwat onduidelijk Ze zullen wel geholpen hebben met brainstormen en ideeën voor de inrichting. Maar of de Glamour redacteuren zelf ook staan te koken, serveren en af te wassen? Nee, dat helaas niet.

Lees ook:

Glamour Stiletto Run

Snuffelen in oude beautybladen

Magazine Jackie stelt top 100 modelijst samen

Lees ook:Inschrijving gestart voor de Stiletto run 2008
Lees ook:Tamara Ruben wint Glamour Stiletto Run
Lees ook:Voetoperaties zijn hot
Lees ook:Voor mannen: zo verwen je je Valentijn die wil afslanken
Lees ook:Hysterisch korting shoppen op 23 maart!!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kom eten in het restaurant van Glamour Magazine

  1. Layla

    Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd wat het wordt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>