Voetoperaties zijn hot

Vrouwen die verzot zijn op stiletto’s maar moeilijk genoegen kunnen nemen met de extravagante pijnen die ermee gepaard gaan, kunnen nu hun heil zoeken in de nieuwe voetoperatie. Die maakt je voet smaller, je tenen korter en de bal van je voet dikker. Dat is iets voor Victoria Beckham, want zij wordt ‘s ochtends al wakker met pumps aan!

De perfecte voetjes, dat is wat de nieuwste cosmetische ingreep, bijgenaamd “Assepoesterprocedure”, beloofd. Tijdens de ingreep worden je tenen verkort zodat ze nooit meer over je sandaaltjes hangen. Daarnaast worden bepaalde tenen ook smaller gemaakt en terug rechtgetrokken. Hierdoor zien je voeten er prachtig uit in peeptoe-schoenen en heb je nooit meer last van platgedrukte tenen. Om het ongemak van de stiletto’s helemaal weg te halen, zuigen sommige chirurgen zelfs wat vet weg uit je buik om het daarna in de bal van je voet aan te brengen. Zo kan je langer op je naaldhakken lopen zonder dat ze pijn doen.

 

bron: she.be

Lees ook:Test je stiletto capaciteit
Lees ook:Je voeten opereren kan gevaarlijk zijn
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Posh heeft de meest lelijke voeten
Lees ook:De snor mag weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>