Vieze voeten kunnen echt niet!

Uit onderzoek van pleisterfabrikant Hansaplast blijkt dat mannen het meest afknappen op vrouwen met vieze voeten. 62Procent van de ondervraagde kerels beweert moeite te hebben met lelijke of onverzorgde voeten en teennagels bij een eventuele partner. Voor vrouwen zijn schone voeten eveneens belangrijk. Zij knappen af op zweet- en op eeltige voeten.

Slechts een op de vijf mannen geeft toe de voeten van zijn partner aantrekkelijk te vinden. De vrouwen zelf zijn ook niet bijster tevreden met hun voeten. Zo vindt een kwart van de vrouwen haar eigen voeten sexy. De rest zou als ze iets aan haar voeten mocht veranderen, kiezen voor rechte in plaats van scheve tenen. Ook zouden sommige vrouwen van kleinere voeten dromen. De voeten blijken overigens wel uitermate goed te worden verzorgd. Steeds meer mannen en vrouwen gaan naar de pedicure en kopen producten om hun voeten te verzorgen, maar er is nog volop werk aan de winkel!

Lees ook:Posh heeft de meest lelijke voeten
Lees ook:Voetoperaties zijn hot
Lees ook:49% van de mannen vindt de voeten van zijn partner mooi
Lees ook:Eén op de zeven vrouwen gaat onder het mes voor haar partner
Lees ook:Maxima is het meest glamorous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>