Eén op de zeven vrouwen gaat onder het mes voor haar partner

Ouder worden hoort by het leven. De één vindt het leuk, de ander heeft er moeite mee. In principe kun je mooi en verzord oud worden, maar daar moet je dan wel het een en ander voor doen én laten. Vrouwen hebben meer moeite met ouder worden dan mannen. Dat is al jaren zo! Uit Onderzoek van Ruigrok Netpanel onder 800 vrouwen tussen de 34- en de 54 jaar, in opdracht van OLAZ, blijken vrouwen vooral moeite met het ouder in hun gezicht worden. Zij vrezen voor wallen, kraaienpootjes en hangende oogleden. Van de ondervraagde vrouwen schijnen maar liefst drie van de tien een ooglift te hebben overwogen. Uiteindelijk blijkt 94% toch nog af te haken voordat ze daadwerkelijk tot een ingreep overgaan. Ze blijven liever smeren.

Van de ondervraagde dames heeft 88% aangegeven dat ze cosmetische chirurgie puur voor zichzelf zouden doen, in ieder geval niet in opdracht van hun partner, zoals in onze maatschappij helaas ook weleens gebeurt. Eén op de zeven vrouwen doet het echter wel na aandringen van hun partner. Maar of dit hun relatie nu werkelijk ten goede komt, ik vraag het me af…..

Lees ook:Meg Ryan (54) heeft vrede met ouder worden
Lees ook:35+ vrouwen omarmen plastische chirurgie
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Onderzoek Olaz; NL vrouw geen ijdeltuit
Lees ook:Ben jij happy met je spiegelbeeld?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>