L’Appartment 127: nieuwe eco-spa in Parijs

Oh lovely, ik wil er meteen naartoe! Sinds Stella McCartney het lef had om eco-cosmetica glamourous te maken, durven steeds meer ondernemers in dit segment te stappen. Neem de Fransman Stephane Jaulin (35), hij opende onlangs zijn eco-beautysalon L'Appartment 127 op de chique Saint Honore. En hij verkoopt er de fijnste niche-merken….

 

 

 

Denk aan mijn favoriet Joelle Ciocco, maar ook aan plantaardige merken als dr Hauschka, de haarproducten van CapiPlante en de sprookjesachtige geuren van Senteur de Fee. Hij geeft o.a. facials, anti-rimpeltreats met IPL-achtig licht, detox massages.

Jaulin heeft gewerkt bij onder meer Guerlain, Kiehl's en Vivienne Westwood wie hij hielp bij de introductie van haar heerlijke geur Libertine. Maar zijn allerbeste training kreeg hij van Joelle Ciocco, de wereldberoemde maar oh zo onbekende (althans in de doodsaaie mainstream sector!) huidtherapeute. Trendy warenhuisje Colette trok hem aan om de beautydept te ontwikkelen, kortom: een man met achtergrond.

Zijn gloednieuwe studio werd gerenoveerd door Arnaud Montigny (die ook voor Colette tekende). Een oase vol organische materialen, plantenproducten en lekkere ritmische tunes die als een streling je oor in kruipen, 'want Zen-music is not very Paris' laat hij weten.

Wie als eerste gaat, kom ff verslag doen, ok?

 

 

Lees ook:Opvolger van Naomi Campbell
Lees ook:Kerastase komt met creme: Keraskin
Lees ook:Doen! Joelle Ciocco schoonheidsbehandeling, deel 1
Lees ook:Hippe Soap Store opent tweede schoonheidssalon in Amsterdam
Lees ook:Coverderm, de beste camouflage bij pigmentvlekken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “L’Appartment 127: nieuwe eco-spa in Parijs

  1. Maya

    Ziet er fantastisch uit!! Dat interieur ook..Ik blijf toch altijd een soft spot houden voor Parijs sinds ik er als meisje van 20 au-pair was. Ik zie echter geen prijzen staan, zal wel prijzig zijn, of zie ik ze over het hoofd?

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    geen idee qua prijzen maar reken maar dat het niet goedkoop is, parijs is in niets goedkoop:-) ik ben ook dol op parijs, zou elke maand wel willen gaan – en heeeeeeeeel veel geld uitgeven, aan alles wat ik niet nodig heb maar wil hebben voor de heb….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>