Trakteer jezelf op een bodyguard voor je nagels

Oriflame Overnight Nail Mask and Nail ProtectorOriflame introduceert twee unieke, geavanceerde verzorgingsproducten voor opvallend mooie, sterke, gezonde, goed beschermde én flexibele nagels. Door ze hierna te lakken met één van de nieuwe najaarskleuren van de Oriflame Giordani Gold Lacques Brilliances, worden jouw handen dit najaar zonder twijfel begerenswaardige blikvangers!

Stap 1: Oriflame Overnight Nail Mask, de herstellende schoonheidsslaap voor je nagels!
Een masker geeft de gezichtshuid extra voeding, herstel en hydratatie en vormt een alom bekend schoonheidsritueel. Maar hoe zit dat met de nagels? Nieuw van Oriflame is het Overnight Nail Mask. Dit unieke nagelmasker (in de vorm van een traditionele nagellakflacon) wordt ’s avonds met één laagje op de schone nagels aangebracht. De formule herstelt tijdens de nachtrust droge, broze en breekbare nagels. Verrijkt met intensief hydraterende en voedende Urea, zorgt het Overnight Nail Mask voor opvallend gladde, sterke en flexibele nagels bij ieder nieuw ontwaken!

è  Verkoopprijs: € 8,00/7 ml.

Stap 2: Oriflame Instant Nail Protector, de dagelijkse bodyguard voor je nagels!

Wanneer de nagels zijn hersteld met het nieuwe Oriflame Overnight Nail Mask, is de volgende stap om ze te beschermen tegen beschadigende externe invloeden. De nieuwe Oriflame Instant Nail Protector zorgt voor sterkere, goed beschermde nagels na slechts één applicatie. Deze beschermende lakformule is verrijkt met de werkstof RevivActiv, een actieve nagelverharder. De 2nd Nail Technology legt als het ware een “extra nagel” over je bestaande nagel, waardoor deze minder snel beschadigt en het eigen oppervlak wordt beschermd. Bij regelmatig gebruik worden de nagels sterker, flexibeler en splijten of breken hierdoor minder snel.

Verkoopprijs: € 7,00/7 ml.

                       

Stap 3: Oriflame Giordani Gold Lacque Brilliance, de haute couture voor je nagels!

Met de nieuwe Oriflame Giordani Gold Lacque Brilliance geef je de nagels een langdurige kleurintensiteit, een sublieme hoogglans en een buitengewone dekking. Dit alles in slechts één laagje! De formule van deze nieuwe ‘haute couture’- nagellakken is voorzien van een intensief versterkend complex. Dit herstelt en beschermt de nagels door ongelijkmatige oppervlakken te egaliseren en droogte en broze nagels te helpen voorkomen. Hierdoor zien de nagels er direct sterker en gezonder uit.

De collectie van de Oriflame Giordani Gold Lacque Brilliance bestaat uit 5 geraffineerde kleuren:

Misty White:  een iriserend, parelmoer wit

Pearly Nude:  lieflijk parelmoer roze

Pink Carat:zacht roze met fonkelende, goudkleurige glittertjes

Royal Red:  gepassioneerd hoogglans rood

Lacquered Cherry:  de verleidelijke kleur van rijpe kersen

Verkoopprijs: € 12,00/11 ml.

www.oriflame.nl

Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Schitter met diamanten op je lippen
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Nooit meer gebroken, zwakke of slechte groeiende nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>