Ongelooflijk zachte handen!

CP Hand TreatmentWe zijn inmiddels wel toe aan de lente maar helaas laten de aangename temperaturen nog even op zich wachten…. Dit winterse weer stelt onze huid behoorlijk op de proef! Met name de handen hebben het zwaar omdat die vaak weinig bescherming genieten. Schrale handen zijn in de winter een veel voorkomend probleem door de blootstelling aan barre weersomstandigheden buitenshuis en de droge lucht binnenshuis. Hoe langer de kou blijft aanhouden, hoe meer kans op barstjes en kloven.

Het power duo van SENSAI maakt je handen direct zacht en soepel

Vergeleken met je lichaamshuid en gelaatshuid, veroudert de huid van je handen het snelst. Hoe komt dat? In de eerste plaats ligt dat aan de huidstructuur van je handen die heel wat minder vet bevat. In de tweede plaats worden je handen het meest blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden, water, schoonmaakproducten, etc. Je handen verdienen dus wel een beetje extra aandacht. SENSAI stelt je graag voor aan het ultieme power duo voor je handen:

1. SENSAI Cellular Performance Intensive Hand Treatment

Deze crème brengt de huid, nagels en nagelriemen direct in perfecte conditie. Tevens voorkomt het ongelijkmatige pigmentatie en droge, ruwe handen. Verkoopadviesprijs €88,59

2. SENSAI Cellular Performance Treatment Gloves

Deze handschoenen zijn ideaal voor ruwe, gebarsten en droge handen. Dankzij het keramische weefsel wordt de werking van de crème versterkt.

Verkoopadviesprijs €18,29

Het resultaat?

Ongelooflijk zachte handen!

Lees ook:Goud voor je rimpels
Lees ook:6 druppels per dag houden je fris & stralend
Lees ook:Verwen je voetjes
Lees ook:SOS deze crème redt je handen
Lees ook:Jonge handen zonder vlekjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>