Jonge handen zonder vlekjes

Vrouwen besteden vaak veel aandacht aan de zichtbare tekenen van veroudering op hun gezicht, maar vergeten dat ook de huid van de handen veroudert. Volgens een onderzoek van de American Society of Plastic Surgeons zijn de meeste mensen in staat de leeftijd van iemand aan zijn of haar handen af te lezen. Worden de handen niet goed verzorgd, dan verraden ze de leeftijd, hoe jeugdig het voorkomen verder ook is.Bij Clinique, dat voorop loopt in het verkleuringssegment, weten we dat verkleuring op de handen een serieus probleem voor vrouwen is dat net als gezichtsverkleuring behandeling nodig heeft. De NIEUWE Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream Broad Spectrum SPF 15 gaat met zijn krachtige formule op basis van verhelderende bestanddelen en moisturizers donkere vlekken, pigmentatie door de zon en bruine vlekjes op de handen effectief tegen en beschermt de huid tegelijkertijd tegen agressieve omgevingsinvloeden.

Hoe werkt het?

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15 voedt en hydrateert de huid tot acht uur lang en werkt ook na twee keer handen wassen nog. De verhelderende bestanddelen dringen diep door in de huid en doen vlekken en verkleuring zichtbaar afnemen. Milde exfoliërende bestanddelen dragen bij aan een heldere, egale teint. De huidbarrière wordt versterkt, waardoor de irritatiegevoeligheid afneemt. Dat betekent minder ontstekingsreacties en dus minder kans op overproductie van melanine.

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15 bevat een mix van bestanddelen die de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken verminderen, zoals:

 Magnesium ascorbyl fosfaat (vitamine C): Krachtige antioxidant met verhelderend effect die helpt de huid tegen agressieve omgevingsinvloeden te beschermen en tegelijkertijd de zichtbaarheid van donkere vlekken vermindert.

 Geavanceerd gistmelange: Bestanddeel met sterk verhelderende werking dat bestaande pigmentophopingen op het huidoppervlak uiteen doet vallen in melaninestof en zo de zichtbaarheid van verkleuringen vermindert.

 Salicylzuur: Exfoliatiemiddel dat helpt melaninestof van het huidoppervlak te verwijderen en er zo voor zorgt dat de huid weer een heldere, gezonde uitstraling krijgt. Verbetert de textuur van droge, ruwe handen.

 Dikalium glycyrrhizinaat: Uit zoethoutextract verkregen stof met kalmerende werking die de gevolgen van huidirritatie beperkt, zodat minder snel verkleuring optreedt.

 Hyaluronzuur: Bevordert dankzij de uitstekende vochtvasthoudende eigenschappen het vermogen van de huid om vocht uit de omgeving aan te trekken en te binden en zo de vochtvoorraad van uitgedroogde handen aan te vullen.

 Zemelenextract uit Oryza Sativa (rijst): Stof met bewezen kalmerende en antioxiderende werking die helpt de vorming van nieuwe donkere vlekken te voorkomen door de huid beter te beschermen tegen omgevingsinvloeden die tot overproductie van melanine kunnen leiden.

 Avobenzon, homosalaat en octisalaat: Zonnefilters die breedspectrum bescherming bieden tegen schadelijke UVA- en UVB-straling en zo de vorming van nieuwe ouderdomsvlekken en verkleuringen tegengaan.

DETAILS, DETAILS,…

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15 is een verzorgende, hydraterende handcrème die snel door de huid wordt opgenomen en donkere vlekken effectief tegengaat. Geschikt voor alle huidtypen. ‘s Ochtends en verder naar behoefte op de handen aanbrengen.

Op Allergie Getest. 100% Parfumvrij.

Verkrijgbaar vanaf: augustus 2012

Indicatieve verkoopprijs: € 38,15

Lees ook:Een dagcrème tegen pigmentvlekjes voor de vette huid
Lees ook:Serum voor hem
Lees ook:Adieu pigmentvlekken!
Lees ook:Ga voor egaal met het serum ‘Even Better Clinical Dark Spot Corrector’
Lees ook:No more donkere kringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>