Ga voor egaal met het serum ‘Even Better Clinical Dark Spot Corrector’

cliniqueHeb je in je gezicht last van storende pigmentvlekken, huidverkleuringen of misschien zelfs een zwangerschapsmasker? Daar is gelukkig iets aan te doen met de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique. Een egale huid toont frisser en jonger dan een huid met vlekken en/of verkleuringen!

Even Better Clinical Dark Spot Corrector is een serum dat donkere vlekjes, ouderdomsvlekken, puistjes van littekens en verkleuringen als gevolg van veroudering effectief aanpakt.

 Klinische studies tonen aan dat Even Better Clinical Dark Spot Corrector een ongeëvenaarde snelle werking biedt:

•    Deze veilige en comfortabele, door dermatologen ontwikkelde formule maakt de huidtint tot 53% egaler.
 
•    In 4 weken krijgt elke huid een heldere uitstraling. Na 12 weken zie je een zichtbare vermindering van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en littekens van puistjes.
 
•    De formule is zo mild dat ze zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. Breng ze tweemaal per dag over het hele gezicht aan. Vergeet je zonbescherming niet!

Het fijne serum kan langere tijd gebruikt worden zonder de vervelende bijwerkingen van sommige geneesmiddelen zoals irritatie, roodheid, droogheid of vlekken. Na gebruik voelt de huid glad en zijdezacht aan. Om het effect van het serum te versterken kun je het gebruiken in combinatie met de Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20. Deze ultra-hydraterende dagcrème maakt de teint onmiddellijk helderder, maar bevordert ook een egale teint op lange termijn. Als finishing touch voor een perfect egale huid is er nog de Even Better Makeup SPF 15. Deze foundation creëert onmiddellijk een egale teint terwijl een cocktail van krachtige ingrediënten ook aanvullende verzorging en bescherming biedt.

Check: www.clinique.nl

Lees ook:Adieu pigmentvlekken!
Lees ook:Serum voor hem
Lees ook:All-over brightener and dark spot corrector
Lees ook:Miracle worker
Lees ook:Littekens no way!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>