Zoek je liefde met MTV’s Match Machine!

mtvWil jij op het liefst weten wie van je Facebook vrienden de ware is voor jou?

De MTV Match Machine 2.0 vergelijkt je Facebook-profiel met dat van je vrienden om de ware voor je te vinden. Je kunt ook een specifieke vriend(in) selecteren om je match te bekijken in de alles onthullende Truth Booth. Deel het resultaat met je vrienden of houd het voor jezelf. Dat bepaal je zelf. Ben jij klaar voor de waarheid?

Kijk straks naar seizoen 2 van Are you the one? Om 21.45 uur bij MTV.

Om het nieuwe seizoen van de succesvolle dating reality show Are You The One? te vieren lanceert MTV een geüpdate versie van haar succesvolle facebook app: Match Machine. Wereldwijd heeft deze app al voor meer dan 95 miljoen facebook vrienden love matches gemaakt.

Nieuwe functies zijn onder meer:

Waarheid Booth – Net als in het programma bevat de app nu een “Waarheid Booth” om op een schaal van 1-5 uit te vinden hoe goed je matched met je Facebook-vrienden

In de show – Naast dat je gekoppeld wordt aan een Facebook-vriend zal de app je nu ook koppelen aan een kandidaat van seizoen 2 van Are You The One?

Persoonlijke analyse – Versie 2.0 geeft meer uitleg waarom gebruikers matchen of juist niet met hun geselecteerde Facebook-vriend. Gebruikers ontvangen een speciale paragraaf waarin de Match Machine uitlegt wat de exacte reden is voor het verbinden van de twee personen.

Kijk hier -> https://www.facebook.com/mtvnl/app_509690425817530om je perfecte match te vinden met behulp van de zeer verslavende Match Machine.

MTV’s reality dating en sociale experiment Are You The One? Is straks weer te zien om 21:45 uur.

Lees ook:Zoek je prins met MTV’s match machine
Lees ook:Hugo Boss zoekt knappe koppen
Lees ook:Ben jij een slowdater?
Lees ook:Word lid van BEAUTYPARTNER op Facebook en win!
Lees ook:Ga gratis naar de Kapper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>