Zoek je prins met MTV’s match machine

kleinLust is leuk en aardig, maar is het voldoende voor een langdurige relatie? Kleine kans. 20 singles voor wie one night stands geen uitzondering zijn, gaan in het nieuwe MTV programma Are You The One op zoek naar de ware liefde. Vinden ze hun match, dan gaan ze naar huis met 1 miljoen Amerikaanse dollars. Dit betekent wel dat ze andere keuzes moeten maken dan voorheen. Niet direct met iemand het bed in duiken vanwege lust, maar een echte relatie opbouwen op basis van gelijke interesses, karakters en voorkeuren. De emoties lopen hoog op in de zoektocht naar de ware liefde. Are You The One is vanaf zondag 26 januari wekelijks te volgen op MTV om 18:25 uur.

 

Lust versus liefde

10 jongens en 10 meiden zitten samen in de speciale Are You The One-villa op Hawaï. Hun doel: ware liefde vinden. Extraatje: een miljoen dollar winnen. Deze krijgen ze echter alleen wanneer ze ook met hun daadwerkelijke match het eiland verlaten. De jongens en meiden gooien alles in de strijd om indruk te maken op hun mogelijke match. Liefde ontstaat. Koppels worden gevormd om er vervolgens achter te komen dat ze geen match zijn. Want… Iedereen in het huis kan de perfecte partner zijn zonder dat ze het van elkaar weten. Kunnen deze jongeren lust wel van liefde onderscheiden en vinden ze hun ‘zielsverwant’ op dit tropische eiland? Vanaf zondag 26 januari kan iedereen de ontwikkelingen in de Are You The One villa 9 weken lang volgen op MTV. De afleveringen komen ook in de MTV Under The Thumb app te staan.

 

Facebook liefde

Wie zelf ook nog op zoek is naar zijn of haar ware liefde, kan zelf de speciale MTV Are You The One Facebook app inschakelen. De ‘Match Machine’ bekijkt op basis van waar iemand woont, welke check-ins hij/zij heeft gedaan, wie de gemeenschappelijke vrienden zijn, overeenkomsten, likes, muzieksmaak en meningen wie in het persoonlijke netwerk de beste match is. Dit gaat simpel door via Facebook in te loggen in de app, aan te vinken of hij/zij op mannen of vrouwen of beiden valt en vervolgens ‘vind mijn match’ te kiezen. Binnen enkele ogenblikken is te zien wie het beste past. Wordt de uitslag gedeeld en heeft hij/zij dezelfde match? Dan krijgen beiden een bericht en kan er zomaar een romance ontstaan.

 

Lees ook:Zoek je liefde met MTV’s Match Machine!
Lees ook:Less is more, dat bewijst Patty!
Lees ook:Laat je kleden door Barbie
Lees ook:Datingstips die werken, knap niet meteen af!
Lees ook:Wie trouwt er met Tim Douwsma?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>