Ga gratis naar de Kapper

Gratis naar de kapper via Twitter, Facebook en Hyves

Da Vinci Salonautomatisering, marktleider in automatisering van kapsalons, (meer dan 1.500 salons in Nederland) is een social media campagne gestart om de bij haar aangesloten kappers op een eigentijdse manier onder de aandacht van de consument te brengen. Dagelijks worden er via Twitter, Facebook en

Hyves een aantal gratis knipbehandelingen en luxe kappersproducten weggegeven. De campagne heet ‘kappersactie.nl’ en wordt landelijk gehouden.

Het idee is simpel. Via Twitter, Facebook en Hyves worden dagelijks berichten uitgestuurd waarin ‘volgers en vrienden’ van ‘kappersactie.nl op de gratis knipbehandelingen en luxe kappersproducten geattendeerd worden. Als je die berichten vervolgens ‘deelt’ met jou eigen volgers en vrienden maak je kans op de prijzen. Hoe actiever je deelt, hoe meer kans je maakt.

‘Kappersactie.nl’ wordt gesponsord door een flink aantal dames- en herenkappers in Nederland die voor de gratis knipbehandelingen zorgen maar ook toonaangevende fabrikanten van professionele haarverzorgingsproducten doen mee.

De actie is te volgen op www.kappersactie.nl,
op Twitter (www.twitter.com/kappersactie),
op Facebook (http://www.facebook.com/Kappersactienl)
en op Hyves (http://www.kappersactie.hyves.nl)

Lees ook:Rituals trakteert jarigen
Lees ook:Word lid van BEAUTYPARTNER op Facebook en win!
Lees ook:Mooie actie van Spa Blauw
Lees ook:Robin van Persie ambassadeur BOSS BOTTLED
Lees ook:Dans met Rihanna in een clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>