Dans met Rihanna in een clip

Ter ere van het 100-jarig bestaan van NIVEA krijgt iedereen de kans om samen met Rihanna in een videoclip te schitteren. Op haar Facebookpagina lanceert NIVEA een online tool waarbij je samen met de zangeres in een gepersonaliseerde videoclip van haar hit ‘California King Bed’ in de spotlight kan staan. Je kan met Rihanna mee dansen en daarna jouw eigen videoclip direct delen met al je Facebook vrienden.

Hoe werkt het?

Via Facebook laat Rihanna jou een aantal dansbewegingen zien die je voor de webcam na kan doen. Vervolgens worden deze opgenomen en direct in de videoclip gemonteerd. Het resultaat is dat je samen met Rihanna in je eigen videoclip schittert! Wil jij ook met Rihanna dansen in je eigen videoclip, ga dan naar: http://www.facebook.com/NIVEANederland?sk=app_166186080119582.

NIVEA & Rihanna

Rihanna is de stem van de nieuwe campagne van NIVEA 100 jaar skincare for life. Haar single ‘California King Bed’ is de soundtrack voor de nieuwe internationale televisiecampagnes van NIVEA. De songtekst sluit perfect aan bij het gevoel dat NIVEA wil uitdragen; de emoties die een aanraking teweeg kan brengen. Zo zingt de zangeres in het nummer: “Chest to chest. Nose to nose. Palm to palm. We were always just that close”. Deze tekst past perfect bij het gevoel wat NIVEA wil uitdragen. NIVEA is daarom enorm blij dat zij samen met Rihanna het 100-jarig bestaan als huidverzorgingsexpert kan vieren. Rihanna is gekozen als partner van NIVEA omdat zij mensen weet te inspireren, voor zichzelf op durft te komen en goed in haar vel zit. Met haar muziek is ze bovendien in staat om mensen te bewegen, zowel fysiek als mentaal. Daarom geven NIVEA en Rihanna jou de mogelijkheid om in haar videoclip mee te spelen.

Zie hier een voorbeeld van het eindresultaat: http://www.nivea.nl/Experience/Rihanna/view-your-video?id=85

Lees ook:Meest sexy clip ever
Lees ook:Gratis: een Rihanna NIVEA mini blikje
Lees ook:Rihanna en NIVEA vieren ‘100 years Skincare for Life’
Lees ook:Gratis crème voor nieuwe Facebook vrienden van Drs. Hans Schreuder!
Lees ook:Wie ligt daar in Rihanna’s bedje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>