Make-up wordt steeds natuurlijker

butterfly-1Dit zijn de 4 nieuwe trends op beautygebied, doe er je voordeel mee!

1) Mood Beauty
Beautyproducten die je humeur beïnvloeden beginnen zijn hip. Make-up en huidverzorgingsproducten gaan  stoffen bevatten die je vrolijker maken.

2) Natuurlijke claim
Veel beautyproducten worden getest op dieren of gebruiken stoffen die schadelijk zijn voor mens, dier en natuur. Toch claimen steeds meer beautymerken dat ze ‘duurzaam en natuurlijk zijn’ en geen schadelijke stoffen bevatten.


3) Bescherming
De nadruk komt op bescherming te liggen, en dit zowel in huid- als haarverzorging. Bescherming tegen UV-straling, ziektes én tegen andere schadelijke stoffen in de omgeving. Computeranalogieën worden gebruikt om de boodschap over te brengen naar de consument.

4) Turbo 4G
De volgende generatie beautyproducten gebruikt technieken uit de biochemie en nanotechnologie. Dit zal resulteren in bijna medische oplossingen, en een terugkeer naar de doe-het-zelvers. In je eigen badkamer kan je je eigen producten mengen. Ook gadgets die op beperkte schaal een soort plastische chirurgie uitvoeren zullen een hoge vlucht nemen.

bron: www.nina.be

Lees ook:Top 20 van K-werende fruit- en groentesoorten
Lees ook:Ook de hypergevoelige huid is gebaat bij ALIMA Pure
Lees ook:Voedsel en Waren Autoriteit wil onderzoek nanotechnologie
Lees ook:UV DEFENSE, de meest optimale dagbescherming in de zomer
Lees ook:Reinigingsgel, masker én scrub in één

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>