Man moet smeren voor een goede baan

UIt onderzoek van het Amerikaanse bureau Kline blijkt dat steeds meer Westerse mannen naar de pot creme grijpen om hun carrierre een boost te geven. Wie er gelikt uitziet heeft meer kans op succes, zo luidt de conclusie.

 

Alles draait om het 'alchemistische' geheim: hoe blijf ik er jong uitzien. Fris gewassen oksels en een schoon overhemd zijn al geen voorwaarde meer, ook die glanzende auto behoort al tot de normale uitrusting, nu moet de huid eraan geloven. Stralend en glad. Om de competitie aan te kunnen gaan en de illusie van de eeuwige jeugd kracht bij te kunnen zetten.

OPmerkelijk uit het onderzoek is wel dat de Amerikaanse man die druk harder voelt en dus ook al driftiger smeert dan de Europeaan. 31% van hen tegen 10% van Europeanen gelooft dat smeren moet in de ratrace voor succes. Ook het bleken van tanden begint in dit kader een plaats te veroveren. Een witte lach laat je professioneler overkomen, aldus de onderzoekers.

De grootste winst zou overigens nu te behalen zijn bij de babyboomers, die mannen zouden traditioneel nog weinig op hebben met de smeersels, maar onder druk van hun vrouwen er toch steeds meer open voor gaan staan.

Lees hier het volledige Engelse nieuwsbericht erover.

Lees ook:Krijg stralend witte tanden binnen acht dagen
Lees ook:Whitestrips van Crest werken écht!
Lees ook:Je lijkt jonger met witte tanden!
Lees ook:Smile, wat heb je witte tanden!
Lees ook:Chantal Janzen poetst er op los….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>