Je lijkt jonger met witte tanden!

tanden-bleken-logoOp de website van newbeauty las ik de uitkomsten van een Brits onderzoek. Zo zouden mensen met witte tanden dertien jaar jonger lijken dan hun échte leeftijd. Grappig. En het hebben van gele tanden doet iemand juist weer ouder lijken. Een reden te meer dus om te stoppen met roken, te minderen met koffie en nog beter je tanden te poetsen en te flossen, lijkt mij. Volgens de onderzoeker Dr Phil Stemmer zijn tanden het eerste wat mensen aan elkaar bekijken. Hij meent dat wanneer je met een ongezond gebit rondloopt dat je dan minder lacht, uiteindelijk betekent minder lachen, minder succes op alle fronten. Dat kan zowel op carriere als relationeel gebied zijn. Poetsen dus!

Lees ook:Poetsen met een StarWars Lightsaber
Lees ook:Maak tanden poetsen prettig
Lees ook:Tanden poetsen kan hartklachten voorkomen
Lees ook:1 centimeter is genoeg !
Lees ook:Nooit meer zere tanden!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Je lijkt jonger met witte tanden!

  1. Simon Bright

    Vanaf januari van dit jaar is er in Nederland een 100% veilig en betaalbaar product te koop bij de tandarts. Het merk is S-Bright en bestaat uit een 2 daagse kuur van 20 minuten per dag, met werkelijk verbluffende resultaten .Lachend op naar de tandarts dit keer, vraag er om en sta verbaast voor het geld hoef je het niet te laten .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>