Chantal Janzen poetst er op los….

chantal janzen mooi gebit

chantal janzen mooi gebit

Een mooi gebit is je visitekaartje. Uit een onlangs door Oral-B gehouden Nationaal Tandenpoetsonderzoek is naar voren gekomen dat Nederlanders afknappen op een slecht gebit en een slechte adem. Ondanks die wetenschap blijkt nog steeds 54 procent van de Nederlanders het tandenpoetsen weleens over te slaan.

Maar wat nog erger is, is dat maar liefst een op de vijf Nederlanders zijn tanden hooguit een keer per dag poetst. Dat is vragen om problemen! Bekende Nederlanders gaan volgens hetzelfde onderzoek daarentegen juist heel bewust met het poetsen van hun tanden om. Op de vraag welke BN’er het mooiste gebit heeft, scoorden Chantal Janzen en Winston Gerschtanowitz het hoogst. Beide eindigden op de eerste plaats. In een interview over haar beauty-rituelen onthulde Chantal ons ooit al eerder dat ze goed voor zichzelf en haar gebit zorgt. Kennelijk is dat niemand ontgaan, want in 2007 werd de musicalster eveneens uitgekozen tot bekende Nederlander met het fraaiste gebit en de aller mooiste lach.


Lees ook:Je lijkt jonger met witte tanden!
Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:7 miljoen bacteriën op je tandenborstel
Lees ook:De mooiste monden van ons land
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>