Haal de lente in huis met Oscar & Babette®

Ben je de winter nu ook wel beu? Ja hè het is echt mooi geweest met de kou, de sneeuw en de regen. Het duurt echter nog wel even voordat de lente zich officieel aandient. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Je kunt de lente namelijk vervroegd in huis halen met de nieuwe geurkaarsen van Oscar & Babette®.

Voor de collectie van de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’- EcoSojawas Geurkaarsen zijn de door veel mensen gekende en geliefde geurbelevingen ‘gevangen’ in de vorm  van sfeermakers op basis van 100% zuivere, biologische afbreekbare EcoSojawas en pure, onversneden parfumoliën. Nieuw zijn de typische voorjaarsgeuren ‘Fresh Greens’ op basis van pas gemaaid gras en ‘Fairy Flowers’, een poederachtige bloesemgeur van bloeiende Seringen met een fris accent van tintelfrisse dauwdruppels.

Voor de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen worden uitsluitend onversneden en daarmee heel pure parfumoliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze zijn toegevoegd  in een basis van biologisch afbreekbare, 100% pure en natuurlijke EcoSojawas* (*zie de aparte bijlage) als drager. Dankzij deze 100% biologische sojawas wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette- Geurkaars aanzienlijk lager. Daardoor brandt deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor wordt de geurcompositie veel gelijkmatiger verspreid, zodat de geurkaarsen niet gaat overheersen.

NIEUW! ‘Fresh Greens’

de heerlijke voorjaarsgeur van pas gemaaid gras  “Spring is in the air with greens like grass, lettuce and cucumber”… oftewel de atmosfeer vult zich met de beloftevolle geur van de lente, dankzij groene geurnoten van pas gemaaid gras, fris bladgroen, verse sla en een vleugje sappige komkommer, dankzij de nieuwe Oscar & Babette® Joyful Emotions EcoSojawas Geurkaars ‘Fresh Greens’. Het branden van deze heerlijke geurkaars wekt de illusie van de nieuwe lente die je opsnuift, zodra alle ramen in huis in het zonnige voorjaar weer volop open gaan!

NIEUW! ‘Fairy Flowers’

de poederachtige droomgeur van bloeiende Seringen met verse dauwdruppelsBloemengeuren zijn wereldwijd erg populair, zowel in de vorm van parfums als geurkaarsen. ‘Fairy Flowers’ is de  tweede nieuwe voorjaarsgeur binnen de Oscar & Babette® Joyful Emotions EcoSojawas Geurkaarsen Collectie. Romantisch, poederachtig en magisch is deze ‘Elfenbloem’- geurkaars op basis van de geur van bloeiende Seringen en een subtiel accent van tintelfrisse dauwdruppels op fris bladgroen. Deze hult je leefomgeving in een verfijnd en zacht bloemig geurwaasje, alsof je een weelderig boeket Seringen in huis hebt staan.

Sfeervol kaarslicht met drie lontjes en  geuren waar je blij van wordt!

De speels vormgegeven en compacte kaarsblikjes van de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ Geurkaarsen hebben drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder effect. Dit alles resulteert in milieuvriendelijke geurkaarsen die tot 90% minder roetvorming geven dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen. Deze geurkaarsen zijn een regelrecht verwencadeautje voor jezelf of een ander. Ze hullen je leefomgeving gedurende ca. 15 uur  in een sfeervol kaarslicht en hebben verfijnde geuren, waar je stuk voor stuk intens blij van wordt!  Distributie, consumentenadviesprijs & verkoopinformatie:Alle producten van Oscar & Babette®  worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (GLD).

Consumenten adviesprijs: Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen                      € 9,95/blikje 110 gram

De producten zijn voor zowel Nederland als België online te bestellen via de webwinkel: www.oscarenbabette-shop.nl en deze zijn tevens verkrijgbaar via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland.

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511. Voor aanvullende productinformatie en de verkoopadressen per provincie is er de website: www.oscarenbabette.nl

 

Lees ook:Weg met je winterdip!
Lees ook:Hemelse geurkaarsen
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Verslavend lekker! ‘Homemade Apple Pie’ geurkaars
Lees ook:Keep the summer close to you

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>