Weg met je winterdip!

Ken je dat, dat je je zo lusteloos voelt en dat er in huis een hele berg ‘to do things’ op je liggen te wachten , maar dat je je er niet toe kunt zetten? Dat is het begin van een winterdipje. Niet aan toegeven. Verbeter je humeur en brand een geurkaars van Oscar &  Babette®. Er is nu een nieuwe sinaasappelvariant, deze vrolijkt je echt op! Zo fijn. Wij vinden het een prachtuitvinding, een kaarsje die je blij stemt. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook enig om cadeau te doen.
De EcoSojawas Geurkaars ‘Orange Happiness is wat je noemt een echte ’blijheidsbooster’ op basis van de geur van vers geperste sinaasappelen, sprankelende mandarijn en een vleugje bergamot!

Oscar & Babette®, het nieuwe Nederlandse Lifestyle- & deels Wellness label, staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’. Oftewel voor genieten van alle dingen die het leven leuk maken! Verfijnde geurkaarsen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De nieuwste geurtelg van de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’- EcoSojawas Geurkaarsen ‘Orange Happiness’ zorgt voor directe zonneschijn op je humeur tijdens de donkere dagen van de winter en laat je alvast  intens verlangen naar de nieuwe lente van 2012, dankzij de tintelfrisse en intens vrolijke geurbeleving!

Ervaar de sprankelende, opwekkende geur van vers geperst sinaasappelsap met een vleugje tintelfrisse, zachtzoete mandarijn en verkwikkende bergamot, van de meest nieuwe ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaars ‘Orange Happiness’. Niet voor niets noemt men deze nieuwe geurkaars een ‘blijheidsbooster’!

Onversneden, zuivere parfumoliën voor een verfijnde geurbelevingIn tegenstelling tot veel andere geurkaarsen op de markt, worden voor alle Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen uitsluitend onversneden en daarmee heel pure en zuivere parfumoliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze zijn toegevoegd  in een coffee basis van 100% biologische, pure EcoSojawas* als drager. Dankzij deze 100% biologische sojawas wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette®- Geurkaars aanzienlijk lager. Daardoor brandt deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor wordt de geurcompositie veel gelijkmatiger en vooral rustiger verspreid, zodat de geurkaarsen niet gaan overheersen.

Humeurverbeterend én milieuvriendelijk verwencadeautje!

Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje van de Oscar & Babette® ‘Orange Happiness’ EcoSojawas Geurkaars heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder kaarslicht- effect. EcoSojawas is milieuvriendelijk, geeft bij verbranding geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en geeft tot maar liefst 90% Rose2 minder roetvorming dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen.

Deze geurkaars is een regelrecht humeurverbeterend verwencadeautje voor jezelf of een ander. De kaars zorgt gedurende ca. 15 uur  voor sfeervol licht en een intens frisse, verkwikkende en opwekkende geurbeleving!

Distributie, consumentenadviesprijs & meer informatie:De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door
Oscar & Babette® VOF uit Brakel (GLD).De producten zijn online te bestellen via de webwinkel van: www.oscarenbabette.nl  (www.oscarenbabette-shop.nl) alsmede via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland.

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511. Consumenten adviesprijs: Oscar & Babette®  ‘Orange Happiness’ EcoSojawas Geurkaars   € 9,95/blikje 110 gram

Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®
Lees ook:Hemelse geurkaarsen
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Verslavend lekker! ‘Homemade Apple Pie’ geurkaars
Lees ook:Keep the summer close to you

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>