Verslavend lekker! ‘Homemade Apple Pie’ geurkaars

Geurkaarsen bevorderen je gevoel van welzijn. Het lifestyle & wellnessmerk  Oscar & Babette® weet dat als geen ander. Zij hebben nu ook een geurkaars in hun assortiment die naar verse appeltaart ruikt. Té lekker gewoon.

De geur van verse appeltaart staat bovendien bekend als een geurbeleving die verkoopbevorderend kan werken, wanneer mensen een koophuis komen bezichtigen. Nieuw is de geurkaars ‘Homemade Apple Pie’ van het nieuwe Lifestyle Label Oscar & Babette. Deze natuurzuivere sojawas geurkaars in een recyclebaar aluminium blikje, ontluikt na het branden ervan onmiddellijk de geur van kraakverse appeltaart met een vleugje kaneel, alsof deze zojuist werd gebakken! Deze geurkaars is onlangs binnen makelaardij gelanceerd.

Voor de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’- Sojawas Geurkaarsen Collectie hebben ze de door veel mensen gekende en zeer geliefde, uiteenlopende geurbelevingen weten te ‘vangen’ in de vorm  van op een ambachtelijke wijze gemaakte sfeermakers op basis van alleen de allerbeste kwaliteit 100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure (onversneden) parfumoliën.

De geur van verse appeltaart met kaneel is één topper vanwege de zeer geliefde geurbeleving.

Unieke en originele verkooptool voor aspirant huizenverkopers

De geur van verse appeltaart creëert een atmosfeer van warmte, huiselijkheid én gezelligheid. De Oscar & Babette® Sojawas Geurkaars ‘Homemade Apple Pie’ vormt voor huizenverkopers dan ook een unieke en vooral originele verkooptool. Deze geurkaars hult het te verkopen huis  in de atmosfeerverhogende, aangename geurbeleving van verse appeltaart, die alom bekend staat effectief verkoopbevorderend te werken binnen de huizenmarkt.

 Ongekend succesvolle lancering middels mailing richting de professionele Makelaardij

Niets voor niets deden Oscar & Babette® recentelijk met veel succes een uitgebreide mailing naar talloze makelaarskantoren door heel Nederland, waarbij de makelaars de kans werd geboden om deze ‘verse appeltaart’- geurkaars in te kopen voor een speciaal tarief t.b.v. hun aspirant huizenverkopers. De ‘Homemade Apple Pie’ Sojawas Geurkaars werd volop besteld door bekende makelaarskantoren en staat binnenkort  te branden binnen diverse huizen die in de verkoop staan.

Sfeervol kaarslicht met drie lontjes, 90% minder roetvorming en… geuren waar je blij van wordt!

Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje van de Oscar & Babette® ‘Homemade Apple Pie’ Geurkaars bevat 110 gram, goed voor ca. vijftien branduren. Deze geurkaars heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder en sfeervol kaarslichteffect. In combinatie met de biologische sojawas als basis resulteert dit in een milieuvriendelijke geurkaars, die tot 90% minder roetvorming geeft dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen.

Cadeautip:

De Oscar & Babette ‘Joyful Emotions’- Sojawas Geurkaars ‘Homemade Apple Pie’ is ideaal voor het najaar en de feestdagen dankzij de alom geliefde geur van zachtzoete appeltaart en kruidige kaneel.

Distributie & meer informatie:  De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette VOF  uit Brakel. Dit nieuwe 100% Nederlandse Lifestyle Label is gebaseerd op het daadwerkelijk bestaande, heerlijke vrije en groene buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige teckels Oscar & Babette (die symbool stonden voor de merknaam en het logo) en werd door hen zelf gecreëerd en ontwikkeld. De producten van Oscar & Babette®  zijn online te bestellen via: www.oscarenbabette.nl en aansluitend via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland zoals o.a. de betere cadeauwinkels, beauty salons, wellness centra en…makelaarskantoren.

De Oscar & Babette® ‘Homemade Apple Pie’ Sojawas Geurkaars is voor Eur. 9,95/ blikje 110 gram te bestellen via de webwinkel van www.oscarenbabette-shop.nl 

Tevens verkrijgbaar binnen de nieuwe Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’- Collectie zijn de Sojawas Geurkaarsen op basis van de geuren: 

‘Heavenly Fresh Cotton:                pas gewassen, in de wind gedroogd linnengoed 

‘Rose Petals’:                                      dauwzachte, verse rozenblaadjes

‘Goodmorning Coffee’:                    vers gezette mokkakoffie (niet te versmaden in combinatie met de ‘Homemade Apple Pie’!)

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511.

Lees ook:Hemelse geurkaarsen
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Move on Mosquitos…!
Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®
Lees ook:Verfris je huis én je humeur met Oscar & Babette’s ‘Fresh Delight’ Wax Candle

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verslavend lekker! ‘Homemade Apple Pie’ geurkaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>