Fijn van Adidas: een deo die je huid respecteert

Grote prestaties beginnen met de vrijheid van beweging. Dat is de reden waarom adidas de exclusieve sportkledinglijn adipure ontworpen heeft die licht aanvoelt, transpiratie absorbeert en comfort geeft. Dit inspireerde adidas bodycare tot de ontwikkeling van adipure. De eerste anti-perspirant met 0% aluminiumzouten.
In de strijd tegen transpiratie werken deodorants en anti-perspirants op verschillende manieren. Deodorants gaan de vieze geurtjes tegen door deze met een geur te bedekken of door de hoeveelheid geuropwekkende bacteriën te verminderen. Een anti-perspirant reguleert de natte transpiratie doorgaans met aluminiumzouten die de zweetkliertjes verstoppen… maar adipure werkt op een andere manier. adipure, een innovatieve anti-perspirant zonder compromis op efficiëntie Om aan de wensen van al hun consumenten te voldoen, heeft adidas met adipure een alternatief op aluminiumzouten ontwikkeld. Met innovatie als centrale focus en na 10 jaar onderzoek heeft adidas een uniek product ontwikkeld in de anti-perspirantcategorie die een compleet nieuwe, gepatenteerde technologie gebruikt; de absorberende cotton-techTM.

Een revolutionaire technologie die de huid respecteert en laat ademen adipure met de absorberende cotton-techTM technologie, werkt in drie stappen:
1. Transpiratie-opname: het gepatenteerde cotton-techTM complex’ absorbeert de transpiratie die als onzichtbare sponzen figureert op het huidoppervlak waarbij het, voor optimale vochtcontrole, tot 10 keer zijn eigen gewicht aan transpiratie kan opnemen.
2. Drogen: het droogt de transpiratie op wanneer het transpireren stopt.
3. Langdurig: vanaf het eerste moment dat men transpireert staat het cotton-techTM complex klaar voor een 24-uur durende bescherming, om nog meer transpiratie te absorberen

Een geavanceerde formule met 0% alu-zouten voor optimale transpiratie- en geurcontrole adipure, getest door atleten, respecteert de huid en zorgt voor onmiddellijke comfort, efficiëntie en frisheid. De vochtcontrole is vergelijkbaar met een anti-perspirant met aluminiumzouten terwijl het de huid natuurlijk laat ademen zonder de poriën te verstoppen. Het geeft 24-uurs bescherming voor maximaal resultaat.

De adipure formule bevat ook een discrete, maar effectieve geur en efficiënte ingrediënten die helpen om de transpirantiegeur gedurende de dag onder controle te houden. Daarnaast respecteert het de huid en omringt het deze de hele dag met een fris gevoel waar iedereen van houdt. adipure voor mannen heeft een pure, mannelijke geur die schoon en verkwikkend is dankzij een mix van citrusschil en jasmijn met aromatische hout- en muskusnoten. Dit lichte aroma wordt perfect aangevuld door de luchtige, vrouwelijke geur. adipure voor vrouwen is een mix van citrus-groene, bloemige en poederachtige noten om een heerlijke, luchtige en vrouwelijke geur te creëren. De alcoholvrije formule gaat zelfs een stap verder, het respecteert
de huid door de pH-waarde niet te belasten maar in takt te houden.

De adidas adipure look
In harmonie met de huid-respecterende formule, heeft de adipure verpakking een stijlvol, modern ontwerp. adipure for men’s slanke zilverkleurige verpakking brengt de puurheid en efficiëntie over, terwijl de lilatinten van de vrouwelijke verpakking het respect voor de huid uitstraalt. Een dynamisch grafische print op de anti-perspirants staat voor de absorberende kracht van de cotton-techTM technologie. Vetgedrukte letters communiceren duidelijk de adipure naam en voordelen, terwijl de kenmerkende 3-strepen van het adidas logo de moderne verpakking compleet maakt.

Door comfort op de huid, een langdurige geurcontrole en een optimale vochtbescherming te combineren, geeft adipure de vrijheid om optimaal te presteren zonder compromis op efficiëntie. Het zorgt voor pure prestaties en respect voor de huid.

adipure anti-transpirantie is verkrijgbaar in twee variaties:
adipure anti-perspirant spray voor mannen – 150 ml – Є 3,75*
adipure anti-perspirant spray voor vrouwen – 150 ml – Є 3,75*
*adviesverkoopprijs

Lees ook:Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen
Lees ook:Hoe meer je beweegt, hoe frisser je ruikt
Lees ook:Geurcapsules in showergel beloven je urenlange frisheid
Lees ook:No sweat no more!
Lees ook:Topgeur voor hem van Adidas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>